bi fincanda gliss bitmiş sinangil prof tartolet istedim sana süpriz shee deo da göndericez yazmışlar sevmiyodum birden sevmeye basldm bi fincanı
kızlar bifincanda yeni üyelikte gelcek olan hediye gelmeden yeni hediye seçemiyormuyuz bi türlü seçemedim
kızlarr beni de ekleyin bi fincana ama yalnız ben msj atamıyom bir türlü atmıyor nasıl bilgi yolluycam ki bi yardım lütfen,bi de güvenilir mi ki acep,yardım teşekkürler şimdiden herkese:)
bende istesem aslında daha hıc numune ıstemedım bebek sitelerden
lansinoh cok ıyımıs asında kargo ucretı varmı kı
kızlar albeni 5 hafta kazananları en son kazananlarmı bu hafta ki mi??
Slmm
Kısaca ben;
Benide bişeyler için davet edebilirsiniz ilk defa denicem tüm gün evdeyim canım çok sıkılıo. 4,5 aylık gebeyim ve çookkk büyük mücadeleler verdim bunun için. O yüzden temizlik bile yapmadan usul usul yaşıyorum (düşük tehlikesi yaşadım)Allah isteyen herkese nasip etsin.
Öncelik olarak yapmam gereken bişey var mı??:18:
Hayır canım geçen haftanın olması lazım
tşk arkadaşım bugün yoktun gözüm seni aradı...
kızlar hedef latte de toplam kaç çekiliş hakkınız var
kızlar bi fincan daveti isteyen varmı !! Ama soruları düzgünce cevaplayacak özelden mailinizi atın
Kızlar Bİ FİNCAN DAVETİ İSTEYEN VARMI !! ama soruları düzgünce cevaplayacak özelden mailinizi atın
Aman sorma bifincana takıldım yap yap bitmiyo o sorular. Allahım sana geliyorum oldum yani. Bıraktım sonra yaparım diye. Neyse bari kampanyaları paylaşayım birşey yapamadım bugün.tşk arkadaşım bugün yoktun gözüm seni aradı...
omoyu paylasan farklı kişilerin omo kurucusu olmadıgını nerden biliosunuzburda blog kampanyaları yasak asıl resmi site paylasımı yapılabilir neyse siz daha iyi biliosunuz demekki yarısmaya da katılmamıssınızdır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?