demekki her sayfada görüyorum sözün abartı bana kuralları ögretme 3 günlük üyeliginle omo 50 kere paylasılıyor kural ihlali olmuyor dmi
şikayet mi ettinşaka gibisiniz 3 günlük üyeler
Slmm
Kısaca ben;
Benide bişeyler için davet edebilirsiniz ilk defa denicem tüm gün evdeyim canım çok sıkılıo. 4,5 aylık gebeyim ve çookkk büyük mücadeleler verdim bunun için. O yüzden temizlik bile yapmadan usul usul yaşıyorum (düşük tehlikesi yaşadım)Allah isteyen herkese nasip etsin.
Öncelik olarak yapmam gereken bişey var mı??:18:
Slmm
Kısaca ben;
Benide bişeyler için davet edebilirsiniz ilk defa denicem tüm gün evdeyim canım çok sıkılıo. 4,5 aylık gebeyim ve çookkk büyük mücadeleler verdim bunun için. O yüzden temizlik bile yapmadan usul usul yaşıyorum (düşük tehlikesi yaşadım)Allah isteyen herkese nasip etsin.
Öncelik olarak yapmam gereken bişey var mı??:18:
Var cnm lik mi tıklamalıyımHayırlısıyla doğurmak nasip olsun..Facebook hesabın yoksa facebook açmalısın ilk önce..
Var cnm lik mi tıklamalıyım
Var cnm lik mi tıklamalıyım
milipaya ve ülker hero baby e üyeolabilirsin çocuk için numune filan gönderiyorlar.
Bunun için ne yapmalıyım
Philips LivingColors kazanma şansı başladı! Hemen uygulamaya katılın, soruyu doğru cevaplayan şanslı kişi siz olun, Philips LivingColors kazanın! http://www.facebook.com/PhilipsTurkiye
kendi sitelerine üye olmalısın üye olurken numune istiyorum diye bir seçenek var onu tıklaman yeterli arama motoruna yazarak bulabilirsin siteleri.
kopyala yapıştır yaptım facede fakat bulunamadı uyarısı geliyor yaa kızdırmayım sizi ama acaba ben kk ya faceden değil de ayrı bi 2. sayfadan girmeye çalıştığım için mi linki bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?