Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bi fincanda gliss bitmiş sinangil prof tartolet istedim sana süpriz shee deo da göndericez yazmışlar sevmiyodum birden sevmeye basldm bi fincanı

Kızlar Bİ FİNCAN DAVETİ İSTEYEN VARMI !! ama soruları düzgünce cevaplayacak özelden mailinizi atın

yahu bu bifincan beni çıldırttı bi anket çıkardı karşıma bitmiyo yaa yap yap bitmiyo kaç soru olduğunu bilen var mı ona göre devam edecem

bende uyelık ıcın davet ıstıyorum arkadaslar ama mesaj yollama hakkım yok bana yardımcı olun

Profiline girdiğimde kaç kare paylaştıgını görüyorum beş kereden fazla paylaşmışsın ve bu artık reklama giriyor bunu burda yapamazsın kurallar böyle.

evet ben de sürekli görüyorum abartı değil ve seni şikayet ettim dün. umarım en kısa sürede ilgilenirler.

Teksüt yepyeni bir yarışma ile karşınızda! Tarifi Sırala yarışması ile verilen tarifi doğru sıralayan her 10 kişiden birisi siz olun, sürpriz hediye paketini kaçırmayın!

Yarışmaya başlamak için: http://......./TarifiSirala

chemcat nerelerdesin canım gözüm senin paylaşımlarını arıyor:))

Profiline girdiğimde kaç kare paylaştıgını görüyorum beş kereden fazla paylaşmışsın ve bu artık reklama giriyor bunu burda yapamazsın kurallar böyle.

demekki her sayfada görüyorum sözün abartı bana kuralları ögretme 3 günlük üyeliginle omo 50 kere paylasılıyor kural ihlali olmuyor dmi

kızlar omodan 430 yaptım gülay arkadaşımız 480 yaptım diye yazmış sordum ama cevap gelmedi görmedi herhalde 430 fazla yapan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba

Kızlar bu bi fincanda sorular gelip duruyo bugün başladım 521 Fİ yaptım bu arada beni davet eden softkitty'e teşekkürler sorular bitmiyo başım döndü ya

teşekkürler....

Kızlar bu bi fincanda sorular gelip duruyo bugün başladım 521 Fİ yaptım bu arada beni davet eden softkitty'e teşekkürler sorular bitmiyo başım döndü ya

Sorular bitmez boşuna bitirmeye çalışma kendini yorma Zamanla gir yap

kızlar omodan 430 yaptım gülay arkadaşımız 480 yaptım diye yazmış sordum ama cevap gelmedi görmedi herhalde 430 fazla yapan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba

Bugün 430 olması lazım 480 diyen arkadaş yanlış yazmış

albeni için hangi siteden katılıyoruz

Bir iki sayfa önce link verildi göremezsen facebook a albeni yaz görürsün sayfasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…