Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sadack özel msj atamadım çünkü msj kutun dolu
yazdığın yazı gerçekten kırıcı.keşke açıklamasını bildikten sonra bu şekilde yazsaydın.bifincandan benim yüzümden atılmış olmana çok üzüldüm özür dilerim ama sonsuz hesaplar açmadım ben.
telefon numarası gir dedi girdim sonra bilgisayar dondu sayfa yeniledim kabul etmedi bende eşimin tel nosunu girdim sonra siteye bile giremeden mail geldi çok sayıda hesap açtınız diye
durum bu sonsuz hesap açmadım adımı silermisin kk dan lütfen
zaten isim yazmak yasak
tekrar özür diliyorum ama durum bu sonsuz hesap açmadım

ayriyeten yeni üye davet yollayamıyormuş ki ki ben nasıl başka hesaplar açıcam

Son düzenleme:
sadack özel msj atamadım çünkü msj kutun dolu
yazdığın yazı gerçekten kırıcı.keşke açıklamasını bildikten sonra bu şekilde yazsaydın.bifincandan benim yüzümden atılmış olmana çok üzüldüm özür dilerim ama sonsuz hesaplar açmadım ben.
telefon numarası gir dedi girdim sonra bilgisayar dondu sayfa yeniledim kabul etmedi bende eşimin tel nosunu girdim sonra siteye bile giremeden mail geldi çok sayıda hesap açtınız diye
durum bu sonsuz hesap açmadım adımı silermisin kk dan lütfen
zaten isim yazmak yasak
tekrar özür diliyorum ama durum bu sonsuz hesap açmadım

ayriyeten yeni üye davet yollayamıyormuş ki ki ben nasıl başka hesaplar açıcam

msj silinmesi için bildirdim sen olduğunu bilmiyodum..ama banada hak ver 4500 fii vardım hediyelerimde gitti..Davet etmiş olduğun arkadaşın n s , bifincan'da ihlal edilebilecek belki de en büyük kuralı ihlal ederek daha önce üyeliği kapatılmış olmasına rağmen senin davetiyen sayesinde yeni bir üyelik açtı ve hakkı olmayarak, başka bifincan üyelerinin hakkı olan ürünlere üretsiz sahip olmaya ve denemeye talip oldu.

msj silinmesi için bildirdim sen olduğunu bilmiyodum..ama banada hak ver 4500 fii vardım hediyelerimde gitti..Davet etmiş olduğun arkadaşın n s , bifincan'da ihlal edilebilecek belki de en büyük kuralı ihlal ederek daha önce üyeliği kapatılmış olmasına rağmen senin davetiyen sayesinde yeni bir üyelik açtı ve hakkı olmayarak, başka bifincan üyelerinin hakkı olan ürünlere üretsiz sahip olmaya ve denemeye talip oldu.

Kayıtarımı incelediğimde gördüm ki, davetiyelerinle N s isimli arkadaşının birden fazla hesap açmasına aracılık etmişsin.

Bu sebeple üyeliğini sonlandırmak zorundayım.

hak verdiğim için özür diledim zaten
ama dediği gibi daha önce hesabım yoktu benim
burda bi arkadaş yazmıştı ben böyle cevaplar vermedim bu cevapları verdiğim için beni attılar diye
bifincan üye atmak için sebep arıyor zaten
ki bi çok kişiyi değişik sebeplerle attılar tekrar kusura bakma

mavi den kalem seti kazanan arkadaşlar vardı bana şimdi geldi ups getiriyor

Siteye üye olsun ya da olmasın fark etmez, burada kimsenin adını soyadını, kişisel bilgilerini paylaşmayınız. Defalarca yasak olduğu söylendi, yasak bir yana etik değil...

Eklentiler

• $pizap.com13649208661562.webp
    $pizap.com13649208661562.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 18
Telefonu pcye baglayp nete giriyodum sorun oldu pc kabul etmiyo telefonu:(Telefondan da bu sayfayI bulamIyorum:( 2 sene ònceki 10 yorum cIkIyor:(ne kadar bahtsIsIm:((((

banada bugün mavi den kalem geldi..hürriyet ailendende flormar,ıslak mendil ve watsons kutum geldi watsons hediyeleri çok güzelmiş:46::46:

Back
X