Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta ara verdim die kimse umursamıyo beni vay be bifincan daveti isdedim kimse cvp bile vermedi neyse sağolun yinede kolay gelsin.
2 hafta ara verdim die kimse umursamıyo beni vay be bifincan daveti isdedim kimse cvp bile vermedi neyse sağolun yinede kolay gelsin.
cvp görmedim valla attılarmı niee bunlarda boş boş atıolar amannben gönderirdimya bugün attılar![]()
kızlar çok mutluyum ilk hediyemi kazandım
fikir denkten Popique organik tulum
umursamamakla ne alakası var canım bende kaç gündür yazdım sagolsun seda adlı arkadaş dün gece yolladı yeni üyeyim burdakilerin çoğu yeni üye o yüzden davet hakkımız yok...daha önceki sayfaları okursan görürsün hediye paketi gelmeden yani belli bir süre geçmeden davet hakkı vermiyorlar.birde eskiler pek göndermek istemiyor çünkü site en ufak hatada davet ettiklerin kurallara uymasazsa seni hemen banlayıp atıyor ve okadar emek verip soru cevaplayarak aldığınız filer boşa gidiyor...
benden sonra yazanlar bile davet edildi lafım onlara ama önemli değil ayrıca burda beni bilen bilir ben 7/24 pcdeyimdir ve en çok sevdiğim şeyde sorulu şeyler ben sıkılmam yani sadece 2 ahaftadır kızımın amelyat işlerinden yokdum bunuda bilen bilir neyse uzatmanında anlamı yok herkez kendine oluyo çoğunlukla bende kendime bundan böyle :) dert yok yani hadiyin cümleten iyi geceler yarın kızımın dikişleri için doktora gidicem bu yuzden yatıorum
biliyorum canım ben seni...hastahenede olduğunu o yüzden burda olmadığını tekrar geçmiş olsun iyidir umarım şimdi kızın geçmiş olsun dileklerimi sayfadan iletmiştim birde tekrar sana ileteyim hatta hastanedeyim bakamam sonuçlara görürseniz haber verin demiştin...
cvp görmedim valla attılarmı niee bunlarda boş boş atıolar amann
Biraz da numune paylaşayım
www.tena.com.tr - TENA
SEBZE SEPETİ
Oto bakm rnleri numune talebi
ama kargo ücretli mi bilmiyorum bi arayıp sorun isterseniz. İyi geceler.
mrb cnm format kimyadan numune istemek için mailini tıklıyorum acılmıyo sihirbaz çıkıyo anlamadım sen nasıl yaptın
Kızlar tavsiye meleğinde dimes kampanyası için davetiye geldi katıldım.Maillerinizi kontrol edin derim.