güle güle kullan canım watsons hediyesini ben mahmureden kazandım ama daha gelmedi içinde neler var merak ediyorum..
watsons hediyelerini nasıl kazanıyoruzkı sadece kayıtmı oluyoz yoksa baska bişeymı yapcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım watsons hediyesini ben mahmureden kazandım ama daha gelmedi içinde neler var merak ediyorum..
watsonla ilgili yarışma yok
hürriyet aileden ve mahmurenin dükkanın yarışmaları vardı ödüller arasında vardı canım watsons hediye paketi ayrı bir yarışma yoktu bitti onlarda bu forumu takip edersen arkadaşlarla elimizden geldikçe paylaşıyoruz yeni yarışmaları ve sonuçları...
bifincana üye oldum ama attılar o kadar heves etmiştim üstelik atmak için bahane arıyolar sanırım üstelik tek tek sallamıyarak cevapladım ama kim cumhurbaşkanı olmamıştır sorusuna yanlış cevap verdim diye attılar beni herkez bilmekmi zorumda bunu anlıyamadım bilgi yarışması sanki resmen atmak için bahane arıyolar şikayetimi dile getirdim ancak dinllemediler o kadar heveslenmeyin bence sizde![]()
yukarıdan aşağı kelime kelime yazıyorum anlarsın bu şekilde
kabak rendelenir
sıvıyağ
pembeleştirilir
içine
karışıma özen
yoğun kıvam
teksüt rendelenir
bulanarak
merhaba bu cevaplar angi kampanya idi dün ben bir türlü doğru cvp veremedim ama linki unuttum :)
bifincana üye oldum ama attılar o kadar heves etmiştim üstelik atmak için bahane arıyolar sanırım üstelik tek tek sallamıyarak cevapladım ama kim cumhurbaşkanı olmamıştır sorusuna yanlış cevap verdim diye attılar beni herkez bilmekmi zorumda bunu anlıyamadım bilgi yarışması sanki resmen atmak için bahane arıyolar şikayetimi dile getirdim ancak dinllemediler o kadar heveslenmeyin bence sizde![]()
merhaba bu cevaplar angi kampanya idi dün ben bir türlü doğru cvp veremedim ama linki unuttum :)
kızlarrr lütfen bana da davet gönderin davet hakkı olanlar lütfenn,msj atamıyom ancak faceye eklerseniz adres verebilirim msj atamıyom nedense?![]()