Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

watsonla ilgili yarışma yok

hürriyet aileden ve mahmurenin dükkanın yarışmaları vardı ödüller arasında vardı canım watsons hediye paketi ayrı bir yarışma yoktu bitti onlarda bu forumu takip edersen arkadaşlarla elimizden geldikçe paylaşıyoruz yeni yarışmaları ve sonuçları...

ben bu bi fincana üye olamıycam sanrım,ne kadar kıymetlendi yav istedim ya çok ondan anacım ulaşılmaz oldu pöfff :8:(

hürriyet aileden ve mahmurenin dükkanın yarışmaları vardı ödüller arasında vardı canım watsons hediye paketi ayrı bir yarışma yoktu bitti onlarda bu forumu takip edersen arkadaşlarla elimizden geldikçe paylaşıyoruz yeni yarışmaları ve sonuçları...

sagol cnm ilgin için

bifincana üye oldum ama attılar o kadar heves etmiştim üstelik atmak için bahane arıyolar sanırım üstelik tek tek sallamıyarak cevapladım ama kim cumhurbaşkanı olmamıştır sorusuna yanlış cevap verdim diye attılar beni herkez bilmekmi zorumda bunu anlıyamadım bilgi yarışması sanki resmen atmak için bahane arıyolar şikayetimi dile getirdim ancak dinllemediler o kadar heveslenmeyin bence sizde:50:

bifincana üye oldum ama attılar o kadar heves etmiştim üstelik atmak için bahane arıyolar sanırım üstelik tek tek sallamıyarak cevapladım ama kim cumhurbaşkanı olmamıştır sorusuna yanlış cevap verdim diye attılar beni herkez bilmekmi zorumda bunu anlıyamadım bilgi yarışması sanki resmen atmak için bahane arıyolar şikayetimi dile getirdim ancak dinllemediler o kadar heveslenmeyin bence sizde:50:

Çok saçma yaptıkları:19:

kızlar cinemax tan çiftkişilik biletim var takas yapabilirim alt limitsiz çeklerle isteyen mesaj atsın 11 nisan son

yukarıdan aşağı kelime kelime yazıyorum anlarsın bu şekilde

kabak rendelenir
sıvıyağ
pembeleştirilir
içine
karışıma özen
yoğun kıvam
teksüt rendelenir
bulanarak

merhaba bu cevaplar angi kampanya idi dün ben bir türlü doğru cvp veremedim ama linki unuttum :)

bifincan hediyem yola çıkmış. Online veri depolama gönderiyorlarmış. Gelsin bakalım neymiş görelim.

kızlarrr lütfen bana da davet gönderin davet hakkı olanlar lütfenn,msj atamıyom ancak faceye eklerseniz adres verebilirim msj atamıyom nedense?:(:(

O sorular sen gerçek bir kişi misin yoksa bilgisayar programı mısın diye soruluyor canım. Muhtemelen seni bilgisayar sanmıştır. Sonuçta değerlendirmeyi yine bir bilgisayar yapıyor verdiğin cevaplara göre.

kızlarrr lütfen bana da davet gönderin davet hakkı olanlar lütfenn,msj atamıyom ancak faceye eklerseniz adres verebilirim msj atamıyom nedense?:(:(

canım mesaj atman yanlış hatırlamıyorsam 100 yorumun yani paylaşımın olması gerekiyor forumlarda ben dün üye oldum hediye paketi gelip ordaki sorulara cevap vermeden davet hakkı verilmiyor canım ben davet hakkı alır almaz buradan paylaşcam ancak bende dünden beri uğraşıyorum sorulara cevap veriyorum ciddi zaman istiyor o yüzden zamanı olanlar ve yapacak olan arkadaşlar varsa davet hakkım gelir gelmez yollayacağım iyi geceler

2 hafta ara verdim die kimse umursamıyo beni vay be bifincan daveti isdedim kimse cvp bile vermedi neyse sağolun yinede kolay gelsin.

Back
X