Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

2 hafta ara verdim die kimse umursamıyo beni vay be bifincan daveti isdedim kimse cvp bile vermedi neyse sağolun yinede kolay gelsin.

Canım benim neden umursamasınlar ama sadece iki arkadaşın bifincan üyeliği var sedack atılmış kaldı bir. Onlar da hergün 1 kişiye davet gönderebiliyorlarmış. Zaten herkes özelden davet istiyorum diye birbirine mail adresi yollayıp duruyor. Yoksa neden davet yollamasınlar. Sen alınma sakın zaten şu anda hızlı bir şekilde üye olman bir avantajı yok. Çoğu kampanya bitmiş. Merak etme sen de üye olursun. Seni anlıyorum ben, biraz hassas bir dönemdesin. Kızının iyi olmasına da çok sevindim. Hadi bakalım cimcime iyileşsin de hep beraber katılın yarışmalara.

ne zahmeti canım sonuçta hepimiz burda birşeyler paylaşmak birbirimize yardımcı olarak hediyeler kazanmak için burdayız link aşağıda..

http://www.................../

cnm bişey sorcam az önce kanala uye oldum uye oldugum gibi hediye kazandınız yazıyo şimdi adres verdim ya bana gelirmi bide şunu anlamadım hediyeler geliyo dedim ya bizmı ordan hediyelerı kazanmak için takıp etcez yoksa zaten kendilerı gönderıyorlarmı cvp larsan sevinirım tşk:16:

cnm bişey sorcam az önce kanala uye oldum uye oldugum gibi hediye kazandınız yazıyo şimdi adres verdim ya bana gelirmi bide şunu anlamadım hediyeler geliyo dedim ya bizmı ordan hediyelerı kazanmak için takıp etcez yoksa zaten kendilerı gönderıyorlarmı cvp larsan sevinirım tşk:16:

bende yeniyim daha hediyeleri ulaşmadı ama uygulama şöyle onlar adresine gönderecekler senin tekrar takip etmene gerek yok hediyeyi sadece mail adresini kontrol et çünkü yeni kampanyalara katılman için mail gönderecekler...ürünü aldıktan sonra yorumları yazacaksın sitede çekersen resim paylaşırsın şimdilik bu kadar...

kızlar bişi sorucam size bu facebookta beğendim paylaştım yazıyoruz ya ben link ekliyemiyorum nasıl ekliyeceğim yardım edermisiniz lütfen

Dove Men+ Care deodorantlarında parfümün açığa çıkmasını ve gün boyunca etkin kalmasını sağlayan, daha uzun süre kendinizi temiz ve zinde hissettiren parfüm kapsüllerinin adı nedir?

Back
X