Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim mutfak kazananları açıklanmış![]()
Galiba encaps ama emin değilimDove Men+ Care deodorantlarında parfümün açığa çıkmasını ve gün boyunca etkin kalmasını sağlayan, daha uzun süre kendinizi temiz ve zinde hissettiren parfüm kapsüllerinin adı nedir?
Dove Men+ Care deodorantlarında parfümün açığa çıkmasını ve gün boyunca etkin kalmasını sağlayan, daha uzun süre kendinizi temiz ve zinde hissettiren parfüm kapsüllerinin adı nedir?
ollur canımKızlar birşey sorucam size. Bende bu ay ilk defa omoyu takip ediyorum. Mesela 900 puana gelince katılmayı bıraksam olur mu? Yani sadece şu omo paketini istiyorum. Bir de hangi gün bekliyorsunuz omoyu hediye almak için?
aynen katılıyorum sana arkadaşım albeni çok veriyor o da bana vermiyor bir türlü hem eşimin hesabından hem kendi hesabımdan deneedim olmadı bakalım son hafta son şans...biskremede katılmadım...30 kişi çok az ya. Bari 100 kişiye falan verselerdi. Ülker amma cimri. Ülker ducros 20 kişi ,bizim mutfak 30 ,mutlu an paketi 20, coco pops 10 kişiydi. Special K da da 17 kişiye mi ne verdiler. Bir albeniyle biskremi fazla veriyorlar.
hanımlar omoda bugun 550 oldum dogrumudur:26:
yoksa bıgun kacırdım mı acep
aman ikisini de yazıp yolladım hangisi tutarsa zaten her 5. kişiye kesin bana çıkmaz.microkapsules cevabını buldum
Banada gelmişti attım onu ben ya:S
kızlar yorumları okudum ama bişey anlamadım ben ya? omo puanları ne oluyor?
Galiba encaps ama emin değilim
Galiba encaps ama emin değilim
bende öyle buldum
1/4 NEMLENDİRME TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE CİLDİ TAHRİŞE KARŞI KORUR.
ENCAPS FORMÜLÜ SAYESİNDE TEMİZLİK & FERAHLIK KOKUSUNUN DAHA UZUN SÜRE KALICI OLMASINI SAĞLAR
parfüm kapsüllerinin adı nedir ? diyo ama formülü sormuyor![]()