- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım evet bide hamilelikde üsdüne binince bunalıma girdim yahalime gülüyorum yaaa olurum herhal bende bi ara çağran olur
![]()
hayırlı olsun ikinciye hamilesin herhalde...ay benim çok zor geçmişti birde prematüre doğdu 33 haftalık korkuyorum hamilelikten Allah yardımcın olsun canım kızında biran önce sağlığına kavuşur inşallah...
migros tansaş ve macro marketlerde geçerli 1 tl karşılığında alıyorsun kasadan..alışveriş yaptığında bazı ürünler money kartta özel indirimli oluyor...ayrıca facebook üzerinden money cluba kartını kayıt ettirirsen her hafta salı günü tıkla kazan yarışması var ama saati belli değil yüzde yüze varan indirimli ürün oluyor...
tavsiye kanalının sorma nedeni kartı olanların ürünlerini oraya tanımlatmak içindir bir daha kargoyla yollamamak için...
ben çakra yüzük kazandım ama aynı adresten iki kere kayıt dedi kazananlarda yoktum göndermedi eşim adına ıslak mendil kazandım sadece o geldi ama geçen burda bir arkadaş watsons paketinin geldiğini ve güzel olduğunu söyledi bak şimdi merak ettim sen ne kazandın![]()
ben de o sanıyordum ama o money club kartı
tavsiye melekleri money visa kart istiyor
Bi fincan ilk hediyem bugün geldi![]()