oynadım 820 yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gratis Cevapla-Kazan yarışması ile Bio-Oil kazanma şansınız devam ediyor!
https://www.facebook.com/Gratis/app_208195102528120
anaaaaammm hayırlısı olsunsağol tatlım evet 2.ciye hamişim kızım 8 aylık çook şukur iyi oldu bende daha 3 aylık hamileyim bakalım ard arda ikiz gibi buyucekler artık :)
anaaaaammm hayırlısı olsun
ek gıdaya geçiş döneminde zorlanıyorsun bi tek sonrası kolay.daha sonra rahat edersin.benimkilerin arasında iki yaş var dediğim gibi ek gıda döneminde zorlandım bitek şimdi rahatım hemen büyüdüler
neler var ben üye olalı daha birkaç gün oluyor benimde gelir herhalde yakında senin kaç fi var yap yap bitmiyor cidden sabır ve zaman gerektiriyor boşuna vermiyorlar ohediyeleri saatlerce soru yanıtla dur...
anaaaaammm hayırlısı olsun
ek gıdaya geçiş döneminde zorlanıyorsun bi tek sonrası kolay.daha sonra rahat edersin.benimkilerin arasında iki yaş var dediğim gibi ek gıda döneminde zorlandım bitek şimdi rahatım hemen büyüdüler
Sorular hiç bitmiyor ki o yüzden arada gir cevapla kendini boşa yorma birde hoşgeldin hediyesinden sonra yeni hediye seçmek için 15 gün gibi bir süre bekleyeceğinden puan toplamak için zamanında bol oluyor
Bunlarda bifincandan bugün gelen hediyelerim she'ler ve şekerler ekstra gelen hediyeler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eki Görüntüle 675735
benimde çocuklarımın arasında 21 ay var sadece büyüğün kardeşi benimsemesi kolay oluyor daha az kıskançlık.. ama ilk bebeği anne sütü almıyormuydu
merhabalar kızlar az önce mng kargo ile bolca hindi yemek tarifleri kitapçığım ve broşürleri geldi hindili tarifler yerine tavuk kullanarak değerlendircem...
Bolca Hindi Anket Katlm Formu
yok canım mail atmadılar formu dolduralı bir haftayı geçti bugün geldi yemek kitabı gibi değilde kitapçık şeklinde...tam inceleyemedim benim küçük bir cadım var 2,5 yaşında ortada kitap defter bırakamıyorum yırtıyor diye...canım bende doldurmuştum gelmedi bi mail falan attılar mı sana
Sorular hiç bitmiyor ki o yüzden arada gir cevapla kendini boşa yorma birde hoşgeldin hediyesinden sonra yeni hediye seçmek için 15 gün gibi bir süre bekleyeceğinden puan toplamak için zamanında bol oluyor
Bunlarda bifincandan bugün gelen hediyelerim she'ler ve şekerler ekstra gelen hediyeler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eki Görüntüle 675735
güle güle kullan canım yalnız birşey sorcam sana eski üyemisin filerinmi seçtin bu hediyeleri yoksa tamamen hoşgeldin hediyesimi?bende bekliyorum da ondan merak ettim...
nescafe şifresini bir türlü bulamadım 3 ipucu var ilk 500 kişiye imiş