Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sağol tatlım evet 2.ciye hamişim kızım 8 aylık çook şukur iyi oldu bende daha 3 aylık hamileyim bakalım ard arda ikiz gibi buyucekler artık :)
anaaaaammm hayırlısı olsun :emir_bebek:
ek gıdaya geçiş döneminde zorlanıyorsun bi tek sonrası kolay.daha sonra rahat edersin.benimkilerin arasında iki yaş var dediğim gibi ek gıda döneminde zorlandım bitek şimdi rahatım hemen büyüdüler

ek gıdaya geçiş döneminde zorlanıyorsun bi tek sonrası kolay.daha sonra rahat edersin.benimkilerin arasında iki yaş var dediğim gibi ek gıda döneminde zorlandım bitek şimdi rahatım hemen büyüdüler

benimde çocuklarımın arasında 21 ay var sadece büyüğün kardeşi benimsemesi kolay oluyor daha az kıskançlık.. ama ilk bebeği anne sütü almıyormuydu

neler var ben üye olalı daha birkaç gün oluyor benimde gelir herhalde yakında senin kaç fi var yap yap bitmiyor cidden sabır ve zaman gerektiriyor boşuna vermiyorlar ohediyeleri saatlerce soru yanıtla dur...

Sorular hiç bitmiyor ki o yüzden arada gir cevapla kendini boşa yorma birde hoşgeldin hediyesinden sonra yeni hediye seçmek için 15 gün gibi bir süre bekleyeceğinden puan toplamak için zamanında bol oluyor

Bunlarda bifincandan bugün gelen hediyelerim she'ler ve şekerler ekstra gelen hediyeler :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :9: :9: :9:
$bifincan.webp

evetttttt ben kızımda ek gıdaya gecısteyız veee zorlanıorm ..yıyo ama bıda bana sorr:52::52:

Sorular hiç bitmiyor ki o yüzden arada gir cevapla kendini boşa yorma birde hoşgeldin hediyesinden sonra yeni hediye seçmek için 15 gün gibi bir süre bekleyeceğinden puan toplamak için zamanında bol oluyor

Bunlarda bifincandan bugün gelen hediyelerim she'ler ve şekerler ekstra gelen hediyeler :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :9: :9: :9:
Eki Görüntüle 675735

süperrrrrrrrrrrrrr güle güle kullan cnm banada davet hakkn varsa yollarmısın

benimde çocuklarımın arasında 21 ay var sadece büyüğün kardeşi benimsemesi kolay oluyor daha az kıskançlık.. ama ilk bebeği anne sütü almıyormuydu

emdi canım hamile kaldım 2 ay daha emdi bırakmadı
anne emme emme diye o ağladı ben ağladım ama mecburdum.toplamda 16 ay emdi şimdi kızım 9 aylık oldu onuda hala emziriyorum :nazar:
bizimde tek derdimiz markete gidelim mağazaya gidelim illla bebeğede bişey almamız gerekiyor.Yoksa ordan çıkamıyoruz abisi onuda düşünüyor.Bide biyere gidiyorsak illa bebekte gelicek onu almadan gitmiyo.Küçük olduğundan da kandırması kolay oluyo bişekilde ikna ediyoruz artık
evet kıskançlık olmuyor

bende sütümü verdim ama artık almıyo zaten amelyat hastanede yatma olaylarında kesdik biz sütü :) o yuzden zaten hazır mama yedi şimdide meyveli yoğurtları püre çorba yiyoruz şimdi 8 aylık diğeri doğduğunda kızım 14 aylık olcak diğeride bebiş işde :) bakalım allah kolaylını verir yeterki sağlık olsun

canım bende doldurmuştum gelmedi bi mail falan attılar mı sana
yok canım mail atmadılar formu dolduralı bir haftayı geçti bugün geldi yemek kitabı gibi değilde kitapçık şeklinde...tam inceleyemedim benim küçük bir cadım var 2,5 yaşında ortada kitap defter bırakamıyorum yırtıyor diye...

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 675735

güle güle kullan canım yalnız birşey sorcam sana eski üyemisin filerinmi seçtin bu hediyeleri yoksa tamamen hoşgeldin hediyesimi?bende bekliyorum da ondan merak ettim...

Arkadaşlar, buradan da olsa güvenmediğiniz kişilere davetiye göndermeyin bence.
Ben gönderdim ve çok pişmanım.
Bi fincan gibi siteler araştırma için kurulmuş siteler ve doğru kullanıcılara ihtiyaçları var.
Sırf 3 kuruşluk hediye kazanacağım diye davetiye isteyip üye olup sorulara sallama cevap verenler var.
Soruyu okuyup cevap vermekten acizler.
Bu kadar ufak bi konuda bile ÜÇKAĞIT yoluna giden bu insanların daha büyük kazanç sağlayabilecekleri durumlarda ne kadar çirkinleşeceklerini tahmin edebiliyorum.
Umarım hayatımda bu tip insanlarla yolum kesişmez.
Bu arada bana özel mesaj gönderip davetiye isteyen SULTANE isimli kullanıcıya davetiye gönderdim.
Davetiyeyi gönderdikten bir kaç saat sonra üyeliğim iptal edildi.
Sebep, davetiye gönderdiğim şahsın siteye yalan yanlış cevaplar vermesi.
Severek üyesi olduğum bi siteydi. Bu da bana ders oldu.

güle güle kullan canım yalnız birşey sorcam sana eski üyemisin filerinmi seçtin bu hediyeleri yoksa tamamen hoşgeldin hediyesimi?bende bekliyorum da ondan merak ettim...

Yeni üye sayılırım ama bu hoşgeldin hediyesi değil hoşgeldin hediyesi olarak 1 yıllık 2 gb online veri depolama hediye edildi yeni üye olan arkadaşlara sanırım genelde bu veri depolama hediyesi veriliyor

Back
X