Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bulamadım şifreyi ne şifreymiş
slm
bifincana ben de üye oldum bugün ilk hediyem geldi 961 fi puanım var. ama hediye talep etme nasıl oluyor gliss set istiyorum. orta şekerli grubundayım anlamadım nasıl oluyor ki bu hediye secme işi bilenler varsa cevap verirlerse sevinirim.
ilk hediyen eline ulaşınca üstündeki kodu onay olarak girmişsindir sanırım. uygun hediyeler kısmını tıkla sağda puanlar bölümünün altında kahverengine benzeyen bir tonda sana hediye talep etmek için ne kadar süre beklemen gerektiğini yazacak ilk hediyeden sonra tahmini 15 gün filan bekliyorsun? hediyen 2gb veri depolamamı?
hediyem veri depolama onay kodunu da girdim. ort. 20 gün beklemen gerenk vs yazmışlar hediyenin anketi gelecek diyor bekleyim bari
özelden davet isteyenler oldu. sanırım davet hakkım yok.
kaçkez yaptım yıne yanlış dediler ama
Orda yazan süreyi malesef bekliyorsun o arada puanları toplarsın
biz bu şekilde yapıp onayı aldık sizde neden olmadı ki
Arielin leke çıkarmada en iyi ikilisini denediniz mi? Deneyimlerinizi paylaşın, hediye kazanma şansı yakalayın! http://......./164ycMV
Sorular hiç bitmiyor ki o yüzden arada gir cevapla kendini boşa yorma birde hoşgeldin hediyesinden sonra yeni hediye seçmek için 15 gün gibi bir süre bekleyeceğinden puan toplamak için zamanında bol oluyor
Bunlarda bifincandan bugün gelen hediyelerim she'ler ve şekerler ekstra gelen hediyeler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eki Görüntüle 675735
süperrrrrrrrrrrrrr güle güle kullan cnm banada davet hakkn varsa yollarmısın
bende sütümü verdim ama artık almıyo zaten amelyat hastanede yatma olaylarında kesdik biz sütü :) o yuzden zaten hazır mama yedi şimdide meyveli yoğurtları püre çorba yiyoruz şimdi 8 aylık diğeri doğduğunda kızım 14 aylık olcak diğeride bebiş işde :) bakalım allah kolaylını verir yeterki sağlık olsun