sevgili bns
bana da mesaj gelmiş şimdi ups yarın ilk hediyem gelcekmiş ilk hediyem geldikten sonra onay kodunu girdikten sonra ortalama on beş yirmi gün bekleme süresi yeni hediye için mi davet içinmi bu forumdan arkadaşlara davet göndermek istiyorum cevaplarsan sevinirim...
ya canım ben aslında yanlış anlamışım. Hani bisoru kısmı var ya ben zannettim ki ordaki soruların hepsini cevaplamam gerekiyor. Diyordum ya size bu sorular bitmiyo mu diye işte ben bitecek ve o soruları mecburi cevaplayacağız sanıyordum. Fi falan verdiğinden de haberim yoktu. Cevapla cevapla sonra bi baktım bitmiyo, okuyayım dedim meğerse zorunlu değilmiş cevaplamak. Yani tesadüfen bu kadar fi olmuş oldu. 1400 soru cevaplamışım.sevgili chemcat
ne yaptın sen 1400 süper ilk hediyen geldi mi canım benim yarın gelcekmiş SafeSync 1 yıllık 2 GB online depolama ve paylaşım alanı gelcekmiş ondan sonra kodu girdikten sonra bu hediyeyle ilgili anket geldikten sonra 20 gün sonra felan hediye seçebiliyormuşuz yorumlardan böyle anladım ben bende gliss saç bakım setini istiyorum ama süre var daha nasılsa...
bifincan davetiyesi gönderebilecek kimse yokmuu
Siz üye olurken de birileri yardım etti. Yardım etseniz elinize mi yapısır anlamadım :/ Neden kimse davet yollamak istemiyor anlamadım. Ben saçma sapan cevaplar vermem emin olun. şimdiye kadar anket sitelerinden 50tly yakın kazandım onlarda da aynı sistem vardı yanlıs yapınca iptal oluyordu üyelik.
dünde yazdım tekrar yazayım senin için bende iki gün burda yazdım sağolsun sedack arkadaş gönderdi bana davet oda dün atılmış davet ettiği arkadaş birden fazla üyelik açtğı için softkity adlı arkadaşı atmışlar sebep davet ettiği arkadaş soruları okumadan tutarsız cevap verdiği için buna ragmen okursan ben burdan daha önce üye olan arkadaşlara sordum ne zaman davet edebiliyoruz diye gelen cevaplar hoşgeldin hediye paketi geldikten sonra bu hediye paketindeki veri depolamayla ilgili 20 gün sonra anket geliyormuş o soruları cevaplamadan davet vermiyor site canım yani burdaki birçok arkadaş bende dahil yeni üyeyiz ve davet hakkımız yok eskilerden benim bildiiğim iki arkadaş vardı ne yazıkki onlarda atıldılar...başka varsa davet hakkı olanlar onu da ben bilmiyorum büyük ihtimal siteden atılmamak için göndermiyorlardır davet önceden bende senin gibi düşünüyordum ama üye olunca anladım ciddi zaman ve emek istiyor her soruyu okuyup cevaplaman gerekiyor ve bu soruların her birine 1 fi veriyor yani hediye alman için örneğin gliss setini 950 soru yanıtlıyorsun puanı olan arkadaşlarda atılmaktan korkuyorlar anlayacağın iyi geceler,,,
Bifincan icin avetiye gonderebilecek biri var mi?
Malum birileri yuzunden kaydim silindi.
sevgili bns
bana da mesaj gelmiş şimdi ups yarın ilk hediyem gelcekmiş ilk hediyem geldikten sonra onay kodunu girdikten sonra ortalama on beş yirmi gün bekleme süresi yeni hediye için mi davet içinmi bu forumdan arkadaşlara davet göndermek istiyorum cevaplarsan sevinirim...
Güle güle kullan tatlım .Benim 1400 fi oldu. İyi bişi mi oldu bilmiyom. Daha çözemedim ama çözeceğim bakalım nası bişi bu bifincan
sevgili chemcat
ne yaptın sen 1400 süper ilk hediyen geldi mi canım benim yarın gelcekmiş SafeSync 1 yıllık 2 GB online depolama ve paylaşım alanı gelcekmiş ondan sonra kodu girdikten sonra bu hediyeyle ilgili anket geldikten sonra 20 gün sonra felan hediye seçebiliyormuşuz yorumlardan böyle anladım ben bende gliss saç bakım setini istiyorum ama süre var daha nasılsa...
Siz üye olurken de birileri yardım etti. Yardım etseniz elinize mi yapısır anlamadım :/ Neden kimse davet yollamak istemiyor anlamadım. Ben saçma sapan cevaplar vermem emin olun. şimdiye kadar anket sitelerinden 50tly yakın kazandım onlarda da aynı sistem vardı yanlıs yapınca iptal oluyordu üyelik.
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?