Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar nescafede şifre oraya yazılmıcak yyorum kısmına diil yani orda link verilmiş şifre die ama köpüklü giriorm yanlıs dio baska bişi olmalı.

slm

bifincana ben de üye oldum bugün ilk hediyem geldi 961 fi puanım var. ama hediye talep etme nasıl oluyor gliss set istiyorum. orta şekerli grubundayım anlamadım nasıl oluyor ki bu hediye secme işi bilenler varsa cevap verirlerse sevinirim.

kızlar bana da bı fıncan ya çokmu zor herkes herkese uyelık gönderdı sonuçta benım yerımde sızlerde oldunuz

evt şifre : bol sütlü bol köpüklü nescafe 3ü1 arada sütlü köpüklü olucak ben tek kelimelik die aradım durdum tamamı yazılcakmıs meğer :) kosun kızlarr sizdee

ilk hediyen eline ulaşınca üstündeki kodu onay olarak girmişsindir sanırım. uygun hediyeler kısmını tıkla sağda puanlar bölümünün altında kahverengine benzeyen bir tonda sana hediye talep etmek için ne kadar süre beklemen gerektiğini yazacak ilk hediyeden sonra tahmini 15 gün filan bekliyorsun? hediyen 2gb veri depolamamı?

hediyem veri depolama onay kodunu da girdim. ort. 20 gün beklemen gerenk vs yazmışlar hediyenin anketi gelecek diyor bekleyim bari

özelden davet isteyenler oldu. sanırım davet hakkım yok.

hediyem veri depolama onay kodunu da girdim. ort. 20 gün beklemen gerenk vs yazmışlar hediyenin anketi gelecek diyor bekleyim bari

özelden davet isteyenler oldu. sanırım davet hakkım yok.

Orda yazan süreyi malesef bekliyorsun o arada puanları toplarsın

kaçkez yaptım yıne yanlış dediler ama

biz bu şekilde yapıp onayı aldık sizde neden olmadı ki

bol sütlü bol köpüklü nescafe 3ü1 arada sütlü köpüklü
doğru benim kabul etti bilgilerimide doldurdum kazananlar duyrulcak dedi o kadarcık bu arada bende varım BifinCanı isdeyen he aklı takılan varsa ben tek tek özenle soru çözerim sallamam bunu söyliyim içiniz rahat olsun diye diyorum çunku benim butun gunum kızımın dibinde böle boş boş geçio :) dikişler malum :)

sevgili bns

bana da mesaj gelmiş şimdi ups yarın ilk hediyem gelcekmiş ilk hediyem geldikten sonra onay kodunu girdikten sonra ortalama on beş yirmi gün bekleme süresi yeni hediye için mi davet içinmi bu forumdan arkadaşlara davet göndermek istiyorum cevaplarsan sevinirim...

Son düzenleme:
Orda yazan süreyi malesef bekliyorsun o arada puanları toplarsın

biz bu şekilde yapıp onayı aldık sizde neden olmadı ki

cnm valla bende anlamadımkı ıkı kez yaptım hemde yanlış dediler bende sansmı varkı baksana doğruya bile yanlış dediler

Bifincan icin avetiye gonderebilecek biri var mi?
Malum birileri yuzunden kaydim silindi.

Güle güle kullan tatlım .Benim 1400 fi oldu. İyi bişi mi oldu bilmiyom. Daha çözemedim ama çözeceğim bakalım nası bişi bu bifincan

Canım Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin. Bak kızında iyileşiyormuş.Aman maşallah. Hamile olduğunu duyunca anladım neden bu kadar alıngan olduğunu. Eee hepimiz geçtik o aşamalardan. Merak etme hakkım olursa ilk seni davet ederim fincana:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…