kız benim kremleri sana mı yolladılar yoksam benimde bugün geldi eşime anneme ve kandime doldurdum eşiminki geldi bizimkiler yok
kız benim kremleri sana mı yolladılar yoksam benimde bugün geldi eşime anneme ve kandime doldurdum eşiminki geldi bizimkiler yok
cnm aynı @mail uzerınden bı kac kışıye doldurabılıyormusun
http://on.fb.me/XZgnts vichy kazananlar
yok bebikim ayrı mail üzerinden gönderdim ama bize gelmedieşime gönderdiklerini sürdüm şimdi harika bir krem devam ediyormu ki bir daha doldursam :)
ya kızlar bu nescafenin cevabını bulan varmıı :26:
valla arkadaşlar bu davet linki olayı öyle bi gündemde ki,başta ilgilenmiyordum ama merak etmemek elde değil :44: eğer güvenen ve banada davet yollayabilecek olan varsa özelden ulaşabilir mi acaba?
** soruları asla sallayarak cevaplamam,emin olabilirsiniz...
ama bazı arkadaşlar söyledmişti,durduk yere saçma sebeplerle de atıyolar diye..öyle bişey olursa bilemicem,gözardı etmeyin bunuda
eğer davet gönderecek olan varsa sevinirim...
şifre "bol sütlü bol köpüklü nescafe 3ü1 arada sütlü köpüklü"
ikinci kez katılmak istersen çerezleri sil ayrıca ayrıca farklı bir tel numarası yaz :)
bol şans
var mıyımmm????
neler var ben üye olalı daha birkaç gün oluyor benimde gelir herhalde yakında senin kaç fi var yap yap bitmiyor cidden sabır ve zaman gerektiriyor boşuna vermiyorlar ohediyeleri saatlerce soru yanıtla dur...
ya kızlar bu nescafenin cevabını bulan varmıı :26:
http://on.fb.me/XZgnts vichy kazananlar
kızlar nescafe gece 22 gibi yayınladı ve 500 kişi çoktan dolmuştur ben de 23.30 gibi gördüm ve bence benimkiler de gelmez 500 kişi nedir ki hemen dolmuştur . Tavsiye kanalından sabah gelen 3 adet teremyağ kuponunu migros ta kullanmaya gittim ama ürün şu an indirimde olduğu için kuponlar geçerli olmadı bilginiz olsun indirimi bitince alırsınız boşa yorulmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?