bana teremyağ kampanyası gelmedi bende bir hafta önce üye oldum dimes kampanyasına katıldım bekliyorum bakalım birşey sorcam burdan bir arkadaş teremyağların sadece istanbuldakilere yollandığını söyledi bilgin varmı?
kızlar dun kayıt oldum tavsıye kanalına ama bana daha@mail falan göndermedıler
bana teremyağ kampanyası gelmedi bende bir hafta önce üye oldum dimes kampanyasına katıldım bekliyorum bakalım birşey sorcam burdan bir arkadaş teremyağların sadece istanbuldakilere yollandığını söyledi bilgin varmı?
isim listesi göremedim
benim tahminim termyağ gelene dimes dimes maili gelenede teremyağ gelmiycek büyük ihtimal..ayrıca maillerinizin gereksiz kısmınada bakın..benim oraya geldi..ve tavsiye kanalı olarak değil bir kişi adıyla geldi...ayrıca teremyağ sadece istanbul içindekiler için...
money kart numarasını verdim ama yüklenmemiş birşey bekliyorum bende...tam bilmiyorum canım ama sanırım öyle .. dimes için bana da mail gelmişti ama tam olarak ne yazdık çizdik hatırlamıyorum money kart no falan mı verdin ? yakında dimes kampanyası olacak gibisinden bir mail almıştım ama bir işlem yaptım mı yapmadım mı hiç hatırlamıyorum
Avon geldi şimdi 15ml. lik cam ambalajda Anev Vitale :)
banadA bugün geldi.ya kızlar şu bifincan nedir biri anlatabilirmi
isim listesi göremedim
kızlar teksütün cevabını bilen varmı tek hakkım kaldı beceremedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?