kızlar şu çekilişleri nerden buluyosunuz?yani googlda ne diye aratmam lazım?
menekşe ne ki sen bu forumun gülüsün
Tavsiye meleginden teremyag onlugum ve kuponlarim geldi cok sevindim tesekkurler kizlar sayenizde oldu bi fincan uyeligi yaparsaniz cok sevinicem laptopa goz koydum hedefim onu almak lutfen yardimci olun[/QUOT
teremyağını güle güle kullan canım bana dimes kampanyasına davet yolladılar ama hala gelmedi ayrıca ist oturanlara sadece teremyağ gönderdiklerini okudum doğru mu?bifincana gelince bende yeni üyeyim yirmi gün sonra davet hakkı kazancam yalnız ben sadece bir kişinin laptop aldığını okudum onun dışında yüksek puan alanları basit nedenlerle hep atmışlar siteden oyüzden hediye hakkım geldiğinde ürünleri alıp filerimi yanı puanlarımı değerlendircem okadar uğraşıp yüksek puan alıp atılırsam üzülürüm
teremyağ kampanyası sadece ist. içinmiş..ama diğer kampanyalar ist. dışı için olucak dediler..
canım arenaparka yakınmısın?
teremyağ kampanyası sadece ist. içinmiş..ama diğer kampanyalar ist. dışı için olucak dediler..
canım arenaparka yakınmısın?
evet canım çok yakınım.
https://www.facebook.com/DondurmayiSeviyorum?ref=ts&fref=tsdondurmayı seviyorum kazananlar. İlk defa buradan kazandım:) Panda ayıcığım gelsin bakalım oğluş büyüyünce oynasın:)
evet canım çok yakınım.
bende çok yakınımama tabi bilmiyorum belki sen daha yakınsındır ..yakınlık görecelidir
sen evde misin cnm bugün? facee girebiliyorsun yaa ondan sordum.
tebrikler bu arada. bir de lancome denemey boyu ben de kazanmışım, mail göndereceklermiş güya, gelirse sana bana da haber verir misin? iletişim bilgilerini mail ile 1 hafta içinde cevaplamayanların yerine yedek kişilere gönderilecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?