Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm hıpp bebege uye olamıyorum ne yaptımsa kaydım alınmıyo olmuyo dogru yaptıgım halde yabancı kalımelerle bı yazı çıkıyo

BENDE BILMIORM CNM 3 KISIDEN FAZLA DESTEKLENmıyor onu bılıor..kazanan bırı yorum yazar bızee herhalde

anlamadığım şu destekledık bittimi gelirse gelir öylemı

evet kızlar kimi desteklediğiniz farketmiyor...3 kişiyi destekleyin,o kadar gerisi şans....

evet bende sinir oluyorum çoğu sonuçları görünce..hadi hepimiz eşlerimizden de giriyoruz falan normal sonuçta onlarda ayrı bir birey...bide öyle hesaplar açılıyorki ,öyle biri yok aslında..soyisimleri tamam isimler sallamasyon... kargocuların çoğu kimlik istemiyor (benden henüz isteyen olmadı mesela)..isteyenlerede soyisim tutuyorsa teslim ediliyor...yani bu açıkcası firmaların suçu değil canım..binlerce başvuruyu nasıl kontrol etsinler...bu hesapları açanların varyemezliği...onlar böyle doyumsuz oldukça biz daha çok bekleriz

cnm hıpp bebege uye olamıyorum ne yaptımsa kaydım alınmıyo olmuyo dogru yaptıgım halde yabancı kalımelerle bı yazı çıkıyo
hamile olduğun için muhtmel doğum tarihini girdiğin için olabilirmi kızkardeşimde öyle olmuştu oda geçmiş tarihli yazmıştı yani yiğenim doğmadan doğdu gibi tarih yazmıştık olmuştu ozaman üyeliğini kabul etmişti

cnm zaten bende doğdu gıbı girdım orda NR var onumu acaba yanlış yazdım ne oluyorkı o

cnm zaten bende doğdu gıbı girdım orda NR var onumu acaba yanlış yazdım ne oluyorkı o

sayfada sorun vardır herhalde bizde öyle bir hata vermedi.. mail at istersen hippe üye olamıyorum diye yada ücretsiz telefon numarası var yarın mesai saatlerinde ararsın...

sayfada sorun vardır herhalde bizde öyle bir hata vermedi.. mail at istersen hippe üye olamıyorum diye yada ücretsiz telefon numarası var yarın mesai saatlerinde ararsın...

Hippe üye olursan adres kısmına noktalama işareti koyma canım . O zaman kabul etmiyor.

Amanın yeni farkettim menekşe olmuşum ben iki tane de kalbim olmuş.En son papatyaydım sanırsam.

iyi geceler kadınlar kulubünün melekleri;
tavsiye kanalının meleği olurda kadınlar kulübünün olmaz mı...yarın görüşürüz Allah izin verirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…