Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yuriçi kargo aradı kargonuz var evın önündeyız dıe..evde deılm dedım.şubeye bıraktı.ama nerden geldigini bilmiroymmmm ıslak mendıl hangı kargo yada avon kızlarr

kızlar okadar çok yarışmaya katılmışızkı artık nerden geldiğini tahmın bile edemiyoruz gerçi ben hıç kazanmadım ama neyse

kızlar lancome deneme boyu kazanmışım demiştim yaa, listeyi yenilemişler ve yenisinde ismim yok, ben de sayfalarına yazdım, bir iş yapıyorsunuz yok yere sevindirmeyein bizi diye, yok hile yapanlar siliniyormuş falan(öncesinde yazmışlar) ben sabah eşime ekran görüntüsünü göndermiştim, elimde görüntü de var, hiç hoş değil, kimlik bilgisi istesinler o zaman, kimliğimde de face adresimdeki isim aynı, nesi hile anlamadım. duygu senin eşinin ismi görünüyor, sondan ikincisin sanırım, ama hala bakılıyormuş güya.

Aslında kahin çok az kişiye vermiş. Ne zamandır var bu yarışma daha çok kişi olmasını beklerdim ben. Demek ki günde 5-10 kişiye vermişler. Cimri olmuş biraz bu kadar uzun süren bir yarışma için. Bakalım ne gönderecekler inşallah bir tane cif için uğraşmamışımdır. Bu arada kendi hesabımdan hergün yaptım ama eşiminkinden arada yapmıştım.Albeni de ona çıktı ne kadar şanslı. Ama şanslı olduğu benimle evli olmasında da belli.

kahine bende katılmışdım baya ama olmamış şans işde başka bişeyede katılmıyorum cazip gelmiyo cazip bişi bulursam katılcam şansım yOk yahu

ne güldümmm kız cimri bunlarrrrr şans bacıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…