Aslında kahin çok az kişiye vermiş. Ne zamandır var bu yarışma daha çok kişi olmasını beklerdim ben. Demek ki günde 5-10 kişiye vermişler. Cimri olmuş biraz bu kadar uzun süren bir yarışma için. Bakalım ne gönderecekler inşallah bir tane cif için uğraşmamışımdır. Bu arada kendi hesabımdan hergün yaptım ama eşiminkinden arada yapmıştım.Albeni de ona çıktı ne kadar şanslı. Ama şanslı olduğu benimle evli olmasında da belli.
Ülker Ducros Baharatları kazanma şansınız yepyeni bir soruyla devam ediyor! Katılmak için tıklayın: http://on.fb.me/hediyelisoru
Paşabahce ‏@Pasabahce19355 dk
Her 25. Şanslı kişiden biri siz olun, 10 adet Heybeli Çay Setinden birini kazanma fırsatı yakalayın! pic.twitter.com/QyJYNtHqcv
Lancome gerçekten saçmalamış yani. Ne hilesi olacak zaten deneme boy dediği şeyi eczaneci tanıdığın varsa gider alırsın. Bir sürü var bende. Hile adı altında palavra bunların ki çok ayıp yani. Ben yokum. Sabahkini zaten görmedim. Ama sanki devlet sırrı veriyorlar bu ne araştırma ayol. Yani iki krem verecekler bir sürü şart. Aman cimri şeyler hiç sevmiyorum böyle yapan firmaları. Bu yüzden kaç tane firmadan beğenimi çektim yani.
dove menın cvbı neeee kızlarrrrrrr
kazanmışım
tebrikler canım...kazandığın saniyen kaç acaba merak ettim..
cnm dün dove men i bıldıkden sonra kac saat sonra maıl geldı kazandınz dıeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?