Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merak ediyoruz, Mutfağın Yıldızları’na soruyoruz!

Mutfağın Yıldızları, mutfağımızın vazgeçilmez ustası Pakmaya’nın sizler için özel olarak hazırladığı soruları cevaplayın, fikirlerinizle Pakmaya’ya ilham verin.

Anketimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://on.fb.me/WG9cHJ

hediye varmı bilmiyorum gerçide...

kızlar yemek tarifi yolluyınca puan biriktirilen bi site vardı linki olan paylasabilirmi,,

Tekin Acar Cosmetics baharın gelişini “Makyaj Yıldızları” kampanyasıyla kutluyor..
01-15 Nisan tarihleri arasında Ankara Ankamall, İzmir Mustafabey, İstanbul Carousel Tekin Acar Cosmetics mağazalarına giderek, yarışma standında makyajınızı kendiniz yapın, makyajlı fotoğraflarınızı yarışma standındaki fotoğraf çerçevesiyle çekerek uygulama sayfalarına yükleyin, ve formda istenilen bilgileri doldurun, 20 TL değerinde hediye çeki kazanın. 01-30 Nisan tarihleri arasında devam eden oylama sonunda ilk 10’a kalan kişiler arasından jüri ilk 3’ü belirliyor. 1. Kişi 1.000 TL, 2. Kişi 750 TL, 3. Kişi 500 TL değerinde Tekin Acar Cosmetics hediye çeki kazanıyor.
Tekin Acar Cosmetics - Makyaj Yıldızları

arkadaşlar bi fincan şifremi sildi ve şifremi unuttumdan girip tekrar şifre almamın gerektiğini mesajla iletti

şifremi unuttuma girince doğum tarihin hatalı dedi

bende iletişimden doğum tarihime hatalı dediğini fakat ya sistem hatası yada farkında olmadan yanlışlıkla yazdığımı belirterek düzeltilmesini talep ettim

doğum günümün ay ve gün kısmını yanlış yazdığım için dolandırıcı olduğumu ve haksız kazanç sağlamaya çalıştığımız belirtip
beni mahkemeye vermekle tehtit ederek üyeliğimi iptal etti

aslında çoluk çocuk vs. olmasa inanın ben verirdim mahkemeye

yapma ya üzüldüm çok fi varmıydı yoksa yenimiydin hediye almışmıydın hiç???son zamanlarda çok okuyorum saçma sapan nedenlerle atılanları bende yeni üyeyim hoşgeldin hediyesi yeni geldi daha hediye seçemiyorum ama böyle yaptıklarını okudukça soru çözesim gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…