Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarın yarışma yok...yarışmamız sona erdi pazartesi topluca kazananları açıklıycaz yazmışlar..bitti yani

yarın yarışma yok...yarışmamız sona erdi pazartesi topluca kazananları açıklıycaz yazmışlar..bitti yani

çok isteyince olmuyor ya bugün okadar bekledim başlar başlamaz arkadaşların dediği gibi peş peşe gönderdim olmayınca olmuyor kazananlar güle güle kullansın....

Yalnız bendeki öngörüye ne demeli? İki gün önce dove bugünkü sorusunu cevaplamışım.

biskrem e fotoğraf yüklemiştim kabul etmemişler neden acaba bulaşık eldiveni yerine şeffaf saç boyası eldivenlerinden takmıştım,yüzüm görünmüyordu birde balkonda çekmiştik fotoyu o halde sokağa çıkaçak halim yok bir bisküvi için

birde onaylıyorlarmı kabul etmediğini nerden öğrendin canım ben katılmadım hiç...değil 18 biskrem 180 tane verse o deli saçması görevleri yapmam.Ayrıca yapanları da tebrik ediyorum büyük medeni cesaret gerektiriyor sokakta halay çekmek,yok başında bisküvi koy,farklı ayakkabı giy yetmedi birde önlük eldiven adamı deli diye tutar götürürler vallahi biskrem için yaptım desende inanmaz kimse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…