Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

fotoğrafları yüklüyoruz sonra onlar onaylıyor facebook a bildirim olarak geliyor tekrar deneyin diye okadar sinir oldum anlatamam okadar emek verdim fotoğraf çektim yükledim olmadı birdaha dene hırs oldu artık birazdan yine yollucam foto kaç paket biskrem aldım bu yüzden

zaten satış takdiği bu o kadar insan resim çekiyor birde çekilişle veriyorlar her görevde mutlaka en az bir tanesi biskrem almayı gerektiriyor en son görevdede isim yazmada en az iki biskrem almak lazım ben bu tarz satışa yönelik kampanyalara hiç katılmadım katılmam da...

ben böyle saçmalık görmedim ya topluca şikaeyt edelim bi yere bence biz onları mahkemeye veriirz onlar kim oluyooo

günaydın

https://www.facebook.com/Teksut

bu yarışmanın dogrusunu bulan olursa yazsın 1 hakkım kaldı

canım ben kampanyaya ilk gün katılmıştım kabak mücveri vardı aynı tarifse yazayım sıralamayı

yukarıdan aşağı kelime kelime yazıyorum anlarsın bu şekilde

kabak rendelenir
sıvıyağ
pembeleştirilir
içine
karışıma özen
yoğun kıvam
teksüt rendelenir
bulanarak

Son düzenleme:
kızlar dün dove man den bende kazandım .yalnız kendimden10-15 mesaj attım artık 50 kişi çoktan olmuştur eşimden de bi tane göndereyim dedim bir tek o tutmuş .yarışma sadece erkeklere mi aacaba bilemedim

Herkese selamlar.
Arkadaşlar bir rahatsızlığımı dile getireceğim. Bu forum herkese açık, tabii ki buradan herkes faydalanabilir.İlla da bir şey paylaşın diye de bir isteğim yok, isteyen paylaşır isteyen sadece bakar faydalanır.Benim için problem değil. Ama burada ki paylaşımlardan faydalanıp gidip bunları başka forumlarda şikayet etmek pek de hoş bir şey değil. Arkadaşlar dove için kazanma yönteminin nasıl olduğunu burda paylaştılar. Bunu da herkesle paylaştılar.Bunu gidip başka bir forumda eleştirmek çok çirkin bence. Eğer bir sorunu ya da kızgınlığı olan varsa ve o kadar cesaretin de varsa buraya yaz canım. Arkadaşlar ister 10 kere kazanır ister 5 kere buna kimsenin birşey demeye hakkı yok bence. Hele ki burada susup gidip başka bir forumda eleştirmeye hiç hakkı yok. Burada gizli birşey yapılmıyor. Aslanlar gibi herkes yaptığını diğer arkadaşlar da bilsin diye yazmışlar. En azından sinsice davranmamışlar.Bence buradan bilgiyi alıp gidip başka forumlarda eleştirmek sinsilik. Hem üzümü yiyeceksin hem de bağcıyı döveceksin olur mu hiç? Bence ilk önce özeleştiri yap sonra başkalarını eleştir tatlım olur mu?

haklısın kimki bu arkadaş?hem bu formda olanları niye baska yerde paylasıyorlar arkadaş bizim kazanmamız için yardım ediyo biz burda yardımlaşıyoruz gidip söylemenin anlamı ne..zaten bişey paylasan( basta sen saolasın)10 kişi formda 30 işi herkes hazırcı masallah..bazı arkadaslar önceki sayfaları bile okumaya üşeniyo cvp alamadım diye tafra yapıyorlar bide ohh içimi döktüm rahatladım pazar pazar

bahsettiğiniz yazıyı bende gördüm daha önce de bu forumda O.T. adlı kişi sürekli kazandığı için eleştiriliyordu buradan birileri meğer diğer forumda arkadaşlarmış ve : bizim kızlar kafayı sana taktılar, diyerek burada yazılanları oraya kopyalamışlardı yani böyle şeyler yapanlarda var maalesef

Kim olduğu ben de saklı.Açıklamaya gerek yok o kendini bilir zaten. Paylaşım yapmayabilir herkes bir şey paylaşmak zorunda değil.Bulamaz buradan bakar katılır. Ben sadece gidip başka yerlerde burayı eleştirmesine kızdım.Başka forumlara üye olunabilir ama bir forumdakini alıp başka yerde onu eleştirmek olmaz.Buna da hakkının olmadığını düşünüyorum.

bende baktımda pek tanıdık gelmedi adı burdan bi arkadaşmı acaba diye söyledim yenileri pek tanımıyorumda..bu arada eski arkadaslar nerde ya 3,5 kişi kalmış sanki

bende baktımda pek tanıdık gelmedi adı burdan bi arkadaşmı acaba diye söyledim yenileri pek tanımıyorumda..bu arada eski arkadaslar nerde ya 3,5 kişi kalmış sanki

ne olsun canım, o kadar paylaşım yapan, yorum yapan arkadaşlar çeşitli sebeplerden dolayı siteye gelmiyorlar..
gelenler de pek yorum yapmıyorlar

paylaşımların ziyaretçiye / üyeye açık olduğu platformlarda burdan aldı ordan çaldı demek doğru olmaz ve kendini burda ifade etmeyi tercih etmemesi sinsilik değil tercihtir
kapalı bir sisteme illegal yöntemle sizip bilgi edinmedi nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…