Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

doğru oku istersen çaldı ,sinsi lafı geçiyomu burda..hem paylasımlardan rahatsız olunduğu söylenmiyor..madem bukadar doğal burdada yazsın öyleyse gidipte baska formda eleştirmekmi legal olan...

yarım omo gecesi kızlar ama almak zor gibi giriş yapıp 3 tanede yorum yazmamız gerekiyo bugün 850 oldu puanlar

Siyasetle ilgili konuşmak yasaktır, lütfen topiğe amacı dahilinde yorumlar yapınız...

doğru oku istersen çaldı ,sinsi lafı geçiyomu burda..hem paylasımlardan rahatsız olunduğu söylenmiyor..madem bukadar doğal burdada yazsın öyleyse gidipte baska formda eleştirmekmi legal olan...

Madem yanlış Sende orda yaz öyleyse neden burda okuyup orda yazanı eleştiriyorsunda kendin neden orda okuyup gelip burda yazdın?

Rahatsız olduğunuz konuyu biriniz bana özelden atabilirse çok sevinirim...

Son düzenleme:
:) bende paylaşım yapmıyorum alışkanlık diye giriyorum gördüğüm olursa paylaşıorum anca kendim katılmıyorum ama sşze yarar diye :)

Madem yanlış Sende orda yaz öyleyse neden burda okuyup orda yazanı eleştiriyorsunda kendin neden orda okuyup gelip burda yazdın?

Rahatsız olduğunuz konuyu biriniz bana özelden atabilirse çok sevinirim...

valla ben senin yazılardan pek anlamadım arkadşım pek karışık tekerleme gibiben okumadım zaten arkadas söyledi biyerdede yazmıyorum sen niye alındın bukadar onuda anlamadım...

İşte Şok'un Ekonominin Sultanları'na sürprizi! Şok'tan 40 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 7.500 kişiden biri siz olun, 25 Nisan'da Ülker Sports Arena'da eğlenceye doyun!

seda sayan,ferhat göçer,m.ali erbil varmış

yarım omo gecesi kızlar ama almak zor gibi giriş yapıp 3 tanede yorum yazmamız gerekiyo bugün 850 oldu puanlar

Anaaa ben bi 30 puan kaçırmıştım alamıcam mı şimdi? Ben ay sonunda alınıyor sanmıştım ufff Dün akşam 820 dim yaaa üzüldüm şimdi. Bu arada şu doveden ben iki kez kazandım birini eşimden birini de kendimden üstelik 2. gün eşimden kazanırken öyle arka arkaya mailde atmadım.Kendimden kazanırkenden 3 mail atmıştım 3 ayrı mailden. 2 tanesi yanlıştı birisi doğru çıktı kazandım. Neler oldu pek bilgim yok okuduğumdan da doğru düzgün birşey anlamadım ama. Chemcat burada en aktif üye şuanda. Ben maalesef hiç paylaşımda bulunamıyorum çalıştığım için. Ee evdeykende benden öyle paylaşılmış oluyor çoğu şey. Ben ocak ayından beri katılıyorum yarışmalara az- çok birşeyler kazandım bu forum sayesinde. Kazananları neden eleştiriyorlar anlamadım. Ben şu facebookta küçücük çocukları adına facebook açıp omodan kazananları artı bir sürü yerden kazananları gördüm.

DOVE MEN Bitmiş mi çok üzüldüm kazanamadım yaaa 2 gündür annemdeydim ordan kazanmayı çok istemiştim offf. omoyuda kaçırdım... ama teselli oldu pike takımı :)

ya ben ne kadar sanssızım hiç bişey kazanamıyorum ... bu arada avondan numunem geldi uzun süredir tek kazandığım o herhalde :S bu arada bi fincan dan davet yollayabilecek birisi var mı ? varsa simdiden tşkler ..

kızlar ancak migros kartı alabildim money yarışmaları nerde oluyo nasıl oluyo? %100 ler filan vardıya onları bi tarifediverin. %100 kazanınca kaç güne almak gerekiyo.falan filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…