Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın arkadaşlar birşey sorcaktım canbebeden benim hala peluş oyuncağım gelmedi gelen varmı acaba???
Benim geldi canım ama çok geç geldi,hatta kazanamadım sanmıştım çünkü sayfa hata veriyodu sürekli

merhabalar 2 aydır forumu takip ediyorum tam bırakacağım bana bir şey çıkmıyor derken kazanmaya başladım ama yine de bırakacağım işe girmek için ders çalışacağım.neyse.. carte dor geldi içinden çıkanlar
mozaik kek karışımı, fondan, elmalı turta, kazandibi ,tavukgöğsü,damla sakızlı muhallebi,muzlu kakaolu çilekli puding ve 5 li kabartma tozu. yanlız direkt kargo poşeti ile yollamışlar kutular biraz yamulmuş .flor mar dan ben de kazandım ruj ve far renkleri çok güzel. albeni kazanmışım adres bilgileri yokmuş onları yolladım onu bekliyorum .beğen paylaştan kız şapkası ayrıca bir yüzük kazandım ama yüzük henüz gelmedi.şapkayı yeğenimin doğumgünü vardı ona gönderdim.logitech ten kablosuz klavye kazandım ayrıca eşime arkadaşıma ve kayınvalideme mouse kazandım puzzle oynamayı sevdiğimden olsa gerek sürekli oynadım.dove dan ben de kazanamadım . işte bu kadar mutlu oldum paylaşayım dedim size iyi şanslar 20-25gün kadar yokum ondan sonrası Allah kerim inşallah işe başlarım

duygucuğum tebrikler Todizoo kazanmışsın senin şansın iyi bu aralar biraz da bize gönder şans meleklerini

kızlar bu sence bence de çerezler ne zmandan ne zman a yenileniyor biliyor musunuz ? puanı nasıl arttıracağız ?

bende ay sonu sanıyordum 767 puanım nasıl puanları bu kadar yükseltebliyorlar

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. İnşallah hepimiz güzel şeyler kazanırız. :)
Bir sorum olucak, tavsiye meleğinde teremyağ ile ilgili paket gelen var mı? Varsa içinde neler var acaba?

duygucuğum tebrikler Todizoo kazanmışsın senin şansın iyi bu aralar biraz da bize gönder şans meleklerini

Ayyy çok sevindim ne kazanmışım kızlar. Beğen paylaştı dimi. Eve gidince bilgilerimi atayım hemen. O kadar çok katılıyoruz ki ne kazanmışım bilmiyorum. Bol bol kazanın inşallahhhhhhhh hepiniz.

Ayyy çok sevindim ne kazanmışım kızlar. Beğen paylaştı dimi. Eve gidince bilgilerimi atayım hemen. O kadar çok katılıyoruz ki ne kazanmışım bilmiyorum. Bol bol kazanın inşallahhhhhhhh hepiniz.

Türkçe konuşan "Eğitici Davul" hediye kazanmışsın.
beğen paylaş değil..yarışma Miniğinizin söylediği ilk kelimeyi yada söylemesini istediğiniz ilk kelimeyi yazın kampanyası.ama kurayla 5 kişi belirlenmiş..tebriklerrr..bilgilerini mesaj olarak atıcaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…