Benim geldi canım ama çok geç geldi,hatta kazanamadım sanmıştım çünkü sayfa hata veriyodu sürekligünaydın arkadaşlar birşey sorcaktım canbebeden benim hala peluş oyuncağım gelmedi gelen varmı acaba???
benimde carte dorlarım geldi mng getiriyor
Benim geldi canım ama çok geç geldi,hatta kazanamadım sanmıştım çünkü sayfa hata veriyodu sürekli
Anaaa ben bi 30 puan kaçırmıştım alamıcam mı şimdi? Ben ay sonunda alınıyor sanmıştım ufffDün akşam 820 dim yaaa üzüldüm şimdi. Bu arada şu doveden ben iki kez kazandım birini eşimden birini de kendimden üstelik 2. gün eşimden kazanırken öyle arka arkaya mailde atmadım.Kendimden kazanırkenden 3 mail atmıştım 3 ayrı mailden. 2 tanesi yanlıştı birisi doğru çıktı kazandım. Neler oldu pek bilgim yok okuduğumdan da doğru düzgün birşey anlamadım ama. Chemcat burada en aktif üye şuanda. Ben maalesef hiç paylaşımda bulunamıyorum çalıştığım için. Ee evdeykende benden öyle paylaşılmış oluyor çoğu şey. Ben ocak ayından beri katılıyorum yarışmalara az- çok birşeyler kazandım bu forum sayesinde. Kazananları neden eleştiriyorlar anlamadım. Ben şu facebookta küçücük çocukları adına facebook açıp omodan kazananları artı bir sürü yerden kazananları gördüm.
duygucuğum tebrikler Todizoo kazanmışsın senin şansın iyi bu aralar biraz da bize gönder şans meleklerini
Canım burda paylaşmıştım görmüşsündür zaten,iyi güzelnasıl güzelmi bari peluş oyuncak beklediğime değer umarım...
Ayyy çok sevindim ne kazanmışım kızlar. Beğen paylaştı dimi. Eve gidince bilgilerimi atayım hemen. O kadar çok katılıyoruz ki ne kazanmışım bilmiyorum. Bol bol kazanın inşallahhhhhhhh hepiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?