Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. İnşallah hepimiz güzel şeyler kazanırız. :)
Bir sorum olucak, tavsiye meleğinde teremyağ ile ilgili paket gelen var mı? Varsa içinde neler var acaba?

mutfak önlüğü, yemek kitabı, tarif defteri ve migroslarda kullanabileceğimiz 3 adet teremyağ kuponu geldi çok hızlılar 2-3 gün içinde geldi

doveee men ne zmn yollucakkı yaa ılk gun kazanmıstımm..dört gözle onu beklıyorummm

Canım ben perşembe günü kazandım. Mailimde taşınıcaz kaç günde gelir diye sordum.Aradılar yarın kargoya vericez. En geç P.tesi elinizde olur dediler. Bakalım bizim eve kargo 6 dan sonra geliyo genelde gelir yazarım burdan.

ismi pek hoşuma gitmedi, önce bir açayım dedim, baktım açılmıyor hemen kapattım. ne ki bu?

Ay çok güldürdün beni simalrüzgar. Çok yaşa sen. Koptum şu anda. Ne çıkacak sandın ki? Korktun mu?Oyyyy karnım ağrıdı gülmekten.

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. İnşallah hepimiz güzel şeyler kazanırız. :)
Bir sorum olucak, tavsiye meleğinde teremyağ ile ilgili paket gelen var mı? Varsa içinde neler var acaba?

Hoşgeldin canım inşallah bol bol hediye kazanırsın.

selam kızlar nişantaşı city den oyuncak hediye kazanmıştım gidip yerinden almak lazımmış oysaki ben karstayım nasıl alıyım ki

selam kızlar nişantaşı city den oyuncak hediye kazanmıştım gidip yerinden almak lazımmış oysaki ben karstayım nasıl alıyım ki

şu forumların yaptığı yarışmalara gıcık oluyorum çok mu zor hediyeleri kargoyla göndermek insanları böyle uğraştırmak çok mu hoşlarına gidiyor anlamıyorum..

canım bende kocaelideyim bursadan bişi kazanmıştım burdan bi arkadaşın adını verdim kimliğiyle gitti aldı güle güle kullansın...hediyem boşa gitmedi..

Ya bişey sorcam bu puanlar filan ne işe yarıyor nasıl kazanılıyor bende birşeyler kazanmak istiyorum bi anlatabilirmisiniz lütfen

Penti ne veriyor yahu katılmam lazım:)

Ay çok güldürdün beni simalrüzgar. Çok yaşa sen. Koptum şu anda. Ne çıkacak sandın ki? Korktun mu?Oyyyy karnım ağrıdı gülmekten.

şimdi ben de çok güldüm kendime, ne güzel bak keyfine keyif katmışımdır inşallah:) isim hoşuma gitmeyince nasıl kapattım görmen lazımdı ama:) düşün artık sayfanın açılmasına bile izin vermedim:)

şişmanlıycan :)

katılıyorum:) afiyetler olsun cnm. gerçi sevmiyorum demiştin ama albeni sevilmez mi yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…