Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ben 5 hafta daha çalışabilir raporu almaya gittim canım. Doktor onay verdi ancak idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Rapor aldıktan 6 gün sonra suyum geldi aniden. Doğumu ancak 8 saat durdurabildiler acil sezeryana alındım. Oğlumun kilosu boyu iyidi çok şükür. 48 cm 2.650 doğdu. ROP muayeneleri kabusum olmuştu resmen :2: O içerde ağladıkça gözleri şiştikçe içim yanıyordu. Çok şükür gözlerimizde birşey çıkmadı bizim. Kilosu iyi olunca ve 32 den sonra doğanlarda pek problem olmuyormuş. Kızacaklar şimdi bize başka konuya girdik diye

Son düzenleme:
kızlar 2 yaşından önce kesinlikle tuvalet eğitimi kazandırmayın çocugunuzun psikomotor gelişimine zarar verirsiniz

kızlar morhipodan kargo bedava yada limitsiz indirim çeki olan varmı???????bende 100 tl üstü alışverişlerde 15 tl indirim çeki var işimi görmüyor isteyen varsa gönderirim....

sürat kargodan aradılar paketiniz var adres alabilirmyız diye yarın elinizde olur dedi . ne olanilir acaba ya

Kızlar erken doğum riski sanırım artık tüm gebeliklerde yaşanıyor ben de 29 haftadan itibaren hep tedavi ile tuttum bebeği 37 haftada da sezeryan ile aldılar sütüm de hiç olmadı kendimi yırttım denemediğim şey kalmamıştı ama süt olmadı , yediklerimizden olsa gerek vücutlarımızın dengesi şaştı o nedenle herseyin doğalını yemeye gayret edin az alın ama pahalı olsun , Allah sonumuzu hayır etsin ;(((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…