neyyyyyyyy13 sene iyi dayanmışsın...5 seneyi nasıl geçirdim bide bana sor...kısmet tabi biz baştan başladık 5 sene sonra bulduk çok şükür
şu money tıkla kazana nasıl katılınıyor link verirmisiniz? ilk defa katılıcam.. sorumu soruluyor?
omo setine tıkladığımda dondu kaldı yaklaşık bir dakika sonra açıldı stok kalmamıştır yazdı kazananlar listesine baktığımda ismim vardı kazanmışımmmmmmmmm
hayır tatlım kartını facebook sayfasına kaydettir bugünkü sanırım facede oloacak link açılınca tıklarsın sayfada o aktif oluyor zaten
hangi site link atın bi yauuu :)
tıkla kazan diyonuz,money diyonuz, migros diyonuz hepsi ayrı facebookta
Allah biliyor ya bana da pek inandırıcı gelmedi ama eğer doğruysa güzelmiş. Ben hiç katılmadım çünkü bizim böyle bir hikayemiz yok. Yapalım mı çocuk dedik ve yaptık. Her şey gayet planlı ve organizeydi.Bu arada seçilen yazıdaki imla hatalarına da bittim yani. Her neyse seçilmiş 1 yılık bebek bezini almış. Aman ben istemem zaten 1 yıl daha bez balamak istemiyorum. Şimdiden öğretmeye başladım ben yazın bıraktırmak istiyorum Allah kısmet ederse bezi.
Bu arada omoyu aldım. Kimler aldı başka?
Canım senin bebiş kaç yaşında ? WC eğitimine nasıl başlayacaksın ben korkuyorum daha konuşmuyor bile bizim oğlan baba dede mama , böyleyken çişi kakayı takmaz kesin Ağustosta 2 olacak,bu arada yazdıklarını okudum 13 sene sonra çocuk demişsin ben se aenin gibi okul iş derken 32 yasında anne oldum ve çok yoruldum şimdi çalışamıyorum da bebeğime bakacak kimse olmadığı için , keşke erken yapsaydım dediğim çok oluyor
canım bende 28 yaşında anne oldum ben memnunum eğer daha önceden yapsaydım bukadar sabrım olmazdı benim kızım prematüre doğdu daha önceden olsa o kövez dr hastahane günleri belki daha zor atlatırdım...wc eğitimene bende başladım ama daha zamanı var bizimkinin...erkeklerde daha kolay benim arkadaşım iki yaşına geliyordu oğlu ama erken başlamıştı konuşmaya peçete ıslatma yöntemiyle bir haftada alıştırdı deneyin işe yarıyor vallahi ayrıntılarını yazamayağım siz zeki hatunlarsınız anlamışsınızdır:
chemcatım sormuşsun bende aldım bu sefer omoyu
Bende 26 yaşında anne oldum. Oğlum 6 aylık olucak ayın 21 inde. Prematüre doğdu 32+5 de9 gün kövezde kaldı. Allah kimseye yaşatmasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?