Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

neyyyyyyyy 13 sene iyi dayanmışsın...5 seneyi nasıl geçirdim bide bana sor...kısmet tabi biz baştan başladık 5 sene sonra bulduk çok şükür

Aman canım uzun hikaye benimkisi, iki üniversite okuyup bir de yüksek lisans yapınca böyle oluyor işte. Doktoraya başlamadan eşim kızmaya başladı ben de bıraktım. Çocuk yaptık işte.

Günaydın kızlar. Ben kadınlar ne isterden cif kazanmıştım. 40 günü geçti göndermediler hala.Dün mesaj gönderdim taşınıyoruz diye inşallah gönderirler ya. Bu arada dün eve gidince baktım ducrostan annem kazanmış:)

omo setine tıkladığımda dondu kaldı yaklaşık bir dakika sonra açıldı stok kalmamıştır yazdı kazananlar listesine baktığımda ismim vardı kazanmışımmmmmmmmm

valla benim de böyle oldu, stok 97 kaldı yazıyordu, tıkladım hemen, sonra dondu kaldı ekran, kazananlara baktım adım yoktu ama bunu alsaydım 3. alışım olacaktı, acaba dedim artık 2 kez alana vermiyorlar mı? neyse hep bana hep bana olmaz zaten:) kaldı ki şubatta kazandığım daha gelmedi

Erk Pazarlama ve Giyim Sanayi Ticaret A.Ş.’nin Türkiye genelinde bulunan tüm Colin’s mağazalarından tek seferde 50,00 TL ve katları tutarında (her 50,00 TL için bir çekiliş hakkı) alışveriş yaptıklarında kasalardan verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerindeki şifreyi ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte 1579 nolu kampanya hattına eksiksiz olarak kısa mesaj gönderen tüm Gsm operatörü kullanıcıları çekilişe katılacaklardır. Kısa mesajda şifre, ad soyad ve adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Aynı şifre ile gerçekleşen mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifre kabul edilecektir. Kampanyaya katılım, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilecektir. 1 SMS Avea için 0,50 TL(KDV, ÖİV dahil), Turkcell için 0,65 TL ( KDV, ÖİV dahil), Vodafone için 0,40 TL (KDV, ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir.
Hediyeler:
[TABLE="width: 100%"]
[TR="bgcolor: #F5F9FE"]
[TD="class: TblList01, width: 13%, align: right"]30 adet [/TD]
[TD="class: TblList01, width: 87%"]Nokia Lumia 820 (Hat+Kart hariç)[/TD]
[/TR]
[TD="class: TblList01, width: 87%"]iPad Mini Wi-fi 16 GB[/TD]
[/TR]
[TD="class: TblList01, width: 87%"]Casper ince Nirvana Notebook CGA.P847-2K005V-G[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E3F0FF"]
[TD="class: TblList01, width: 87%"]Xbox360-4 GB Oyun Konsolu[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canım senin bebiş kaç yaşında ? WC eğitimine nasıl başlayacaksın ben korkuyorum daha konuşmuyor bile bizim oğlan baba dede mama , böyleyken çişi kakayı takmaz kesin Ağustosta 2 olacak,bu arada yazdıklarını okudum 13 sene sonra çocuk demişsin ben se aenin gibi okul iş derken 32 yasında anne oldum ve çok yoruldum şimdi çalışamıyorum da bebeğime bakacak kimse olmadığı için , keşke erken yapsaydım dediğim çok oluyor

Dondurmayı seviyorumdan ayıcık kazanmıştım kızlar. Adres değişikliği yapmak istedim.Mesaj göndermiştim bugün aradılar. Ayıcıklar kargoya verilmiş bu hafta elimizde olurmuş.

benim çoçugum tam 2 yaşına 1 hafta vardı tuvaletini öğrendiğinde bigün baktım gece bezini ıslatmıyo bende başlıcam dedim müzikli bi lazımlık aldım ona anlattım 1 hafta ugraştırdı ama çok şükür ögrendi size tavsiyem kesinlikle 2 yaşını geçirmeyin yoksa aklı erince hiç yapmak istemiyor

canım bende 28 yaşında anne oldum ben memnunum eğer daha önceden yapsaydım bukadar sabrım olmazdı benim kızım prematüre doğdu daha önceden olsa o kövez dr hastahane günleri belki daha zor atlatırdım...wc eğitimene bende başladım ama daha zamanı var bizimkinin...erkeklerde daha kolay benim arkadaşım iki yaşına geliyordu oğlu ama erken başlamıştı konuşmaya peçete ıslatma yöntemiyle bir haftada alıştırdı deneyin işe yarıyor vallahi ayrıntılarını yazamayağım siz zeki hatunlarsınız anlamışsınızdır:
chemcatım sormuşsun bende aldım bu sefer omoyu

Son düzenleme:
kızlar günaydın bende 25 yaşındayım 5 yaşında kızım var 2 yaşında da oğlum var iyiki de erken yaşta çocuğum olmuş ilerde güzel oluyor hatta kızımı kardeşim sanıyolar

Bende 26 yaşında anne oldum. Oğlum 6 aylık olucak ayın 21 inde. Prematüre doğdu 32+5 de 9 gün kövezde kaldı. Allah kimseye yaşatmasın çok zor

Bende 26 yaşında anne oldum. Oğlum 6 aylık olucak ayın 21 inde. Prematüre doğdu 32+5 de 9 gün kövezde kaldı. Allah kimseye yaşatmasın çok zor

benim kızımda 33 +5 günlük doğdu 15 gün kaldı kövezde Allahtan gözlerindeki sorunlar geçti sürekli kontrol sancılı bir süreç benim sebepsizdi genetiğe bağladılar dr neden bulamayınca çünkü hamilelliğimde sorun yada hastalığım yoktu senin durumunu merak ettim??

eski günler aklıma geldi.. 25 yaşındayım oğlum 3,5 yaşında şimdi.. erken doğum riski sebibiyle son 3 ay sürekli yattım. hem hastanede, hem evde... 35 haftalık doğdu.. tam çocuğumun en zor zamanlarında 9 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim... kızım olacaktı.. yine erken doğum riski, yine yatak, yine hastane.. bu sefer arkada bi çocuk olunca herşey daha zor oldu... çok şükür ki sağlıklı doğdu.. şimdi biri 2 diğeri 3,5 yaşında...
Alah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…