bu latteyi hep unuttum yaaa
sizlerin kacar cekiliş hakkı oldu
zaten omoyuda unutmusum bı gun gerıden geliyo
bir çorap, 2 boxer, bir tişört,bir de seyahat boy duş jeli ve deodorant, bir de sabunmrb
dove men den ben de kazanmışım ne geliyor acaba
bu hafta sondu artık katılım yapılmıyor diye biliyorum, ama henüz açıklanmadı kazananlar.
bak şimdi yaa:) adım çıktı hemen:) valla ben katılmasam iyi olur, zaten artık çocuk olsa fena olmaz:)
benim bildiğim 15 nisana kadar mı ne , bayıldım zaten her gün oynamaktan
kartın başka face hesabına kayıtlıdır. genelde Money nin kendi (face değil) sayfasından girersen şifre genelde 123456 oluyor.
Sanırım twitterda oluyor o yarışma bir twittera bak istersen.twitter da ntv spor sayfası yarışma düzenliyormuş pazartesi akşamları devam ediyormu ve nasıl yapıyor bilen varmı
aynen benimde dondu kaldı adım var ilk defa aldım çok mutluyum ne zaman gelir acaba :)omo setine tıkladığımda dondu kaldı yaklaşık bir dakika sonra açıldı stok kalmamıştır yazdı kazananlar listesine baktığımda ismim vardı kazanmışımmmmmmmmm
normalde bir ay sonra geliyor ama son 3 aydır biraz sarkma oluyor ama sonuçta geliyor gönderiyorlar....aynen benimde dondu kaldı adım var ilk defa aldım çok mutluyum ne zaman gelir acaba :)
yıldızlı makallerdedn birisine yorum yapın eğer puanınız düşmüşse omo setini almışsınızdır...Of ya omo gitti elden ya o ne kapıştı öyle ekran dondu kaldı yav,ben baka kaldım,ilk defa doğru düzgün puan biriktirmiştim
Kızlar alakası ama acil yardım edin elektrik faturam 2 milyar geldi yüreğime indi yanlış okumuşlar napıcam illa öde derlerse napıcam yardım edin ???
sen niye katılmıyorsun canım??
Valla tweetlerinde bile yazıyorsan çocuk vakti gelmiştir. Biz 13 sene sonra yaptık. Şu olsun bu bitsin derken 13 sene geçti. Şimdiki aklım olsa hemen yapardım. Ne bir heyecanı kalıyor ne de sürprizi. Bence 30 yaşını geçmeden yapacaksın hemen.
Boşver canım yarışmalar bitmez. Sen kızınla vakit geçir.İyice iyileşsin bir sürü yarışma olur daha. Önemli olan hayatı kaçırmamak. Yarışmalar hep var.kızım iyice kendini toplasıon diye ona zaman fazla ayırmaya çalışıyorum iyice toplasın o zaman katılırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?