Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu latteyi hep unuttum yaaa
sizlerin kacar cekiliş hakkı oldu
zaten omoyuda unutmusum bı gun gerıden geliyo

Latteyi ben sıkıldığımdan hiç yapmadım. 6 çekiliş hakkım var bi de bana çıkıyormuş ne gülerim. Ama madem şans işte şans bu olur.

omo setine tıkladığımda dondu kaldı yaklaşık bir dakika sonra açıldı stok kalmamıştır yazdı kazananlar listesine baktığımda ismim vardı kazanmışımmmmmmmmm

Valla tweetlerinde bile yazıyorsan çocuk vakti gelmiştir. Biz 13 sene sonra yaptık. Şu olsun bu bitsin derken 13 sene geçti. Şimdiki aklım olsa hemen yapardım. Ne bir heyecanı kalıyor ne de sürprizi. Bence 30 yaşını geçmeden yapacaksın hemen.

Of ya omo gitti elden ya o ne kapıştı öyle ekran dondu kaldı yav,ben baka kaldım,ilk defa doğru düzgün puan biriktirmiştim

Of ya omo gitti elden ya o ne kapıştı öyle ekran dondu kaldı yav,ben baka kaldım,ilk defa doğru düzgün puan biriktirmiştim
yıldızlı makallerdedn birisine yorum yapın eğer puanınız düşmüşse omo setini almışsınızdır...
ayrıca kazanlar listesinde ctrl+F yaparak isminize bakabilirsiniz....

Kızlar alakası ama acil yardım edin elektrik faturam 2 milyar geldi yüreğime indi yanlış okumuşlar napıcam illa öde derlerse napıcam yardım edin ???

aynısı bu yaz bir akrabama oldu.1900 tl fatura geldi. Hemen itiraz ettiler. 1 hafta içinde sayaç tekrar okundu ilk fatura iptal edildi 2.gelen 80 tl lik faturayı ödediler.. Hemen itiraz et vakit geçirmeden..

ayyy size akıl veriyorum omoyu unutmayın diye eşimin doğum gününü kutluycm diye 12 beklerken gitti omocuklaralanlara hayırlı olsun artık nasip meselesi demekki 3 kez almıştım ben zaten...

neyyyyyyyy 13 sene iyi dayanmışsın...5 seneyi nasıl geçirdim bide bana sor...kısmet tabi biz baştan başladık 5 sene sonra bulduk çok şükür

kızım iyice kendini toplasıon diye ona zaman fazla ayırmaya çalışıyorum iyice toplasın o zaman katılırım :)
Boşver canım yarışmalar bitmez. Sen kızınla vakit geçir.İyice iyileşsin bir sürü yarışma olur daha. Önemli olan hayatı kaçırmamak. Yarışmalar hep var.

ben daha hiçç oynayamadım şu omoyu..bu ay olsun şu ay başlıyım derken olmuyor..bu ayda haftaya kayınvalidemlere gidicez şehir dışına diye bulaşmadım hiç..bakalım kısmetse bir sonraki ay deniycem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…