canım,
e kitap düşünürsen hergün buna 1 defa katılma hakkkın var,davetle artıyor.
https://www.facebook.com/Kalebodur?fref=ts
club okey var günlük
arada liptondan bugün şu program yüklendi,bak mesajı geliyor..ebru şallının olduğu,bundan mesaj geldikçe yapıyorsun.
günlük aklıma başka gelmedi
haftalık bir sağlık kurumunun vardı ama ara verdi herhalde duyurusu gelmiyor hiç,ismini unuttum..
ya benim neden nescafem kupam gelmedi
bende 9 yapdım ya daha jhızlı yapan olmuşmudur ilk 11 deilk 11 e hediye varmış
bismillah bekle hele bi yeni başladılar heralde dağıtıma gelir merak etme benimkide gelmedi
hatta bugün yurtiçi kargo tshirt getirdi ama nescafe yoktu gelir gelir bekle az
canım nescafe izdio aşeriom herhalgidip almakda zoruma gelio kızımda uyanık taşıyamam bakkala kadar öf
anammmmm sendin demi yeniden bebişi olacak olan
hep söylerim kazananlar listesi açıklanınca ilk hamişlerin hediyelerini yollayın diye
kızlar daha kımsecıklerın gelmemış bana hero baby ın numunelerı dun geldı aynısından bugun tekrar getırmışler anlamadımkı
o kadar duvarıma bile yazdım ya alttaki resmi tıklayın resim açıldında orda yorumumu bulup begenin lutfen diye 2-3 kişi anca begendi nasıl bir arkadaş bunlar silsem hepsini daha hayırlı
yarar göremedim
canım,nereden oy vereceğiz? ben kaçırdım sanırım.
canım eşininkinden gir o zman..
açıkcası bende beğenili ve paylaşmalı vee ve böyle özel markaların yarışmalarına kendi hesabımdan katılmıyorum..
Merak etme canım bunu da 2 ya da 1 snde yapanlar çok olur kesin.mahmureden kazandığım ıslak mendiller geldi idare eder...
bu arada avivasayı kaç saniyede tamamlayabiliyorsunuz...
kızlar ht hayat sitesine üye olan var mı?
anneye mektup yarışmasına katıldım, oylama başladığında benim mektubuma yorum yazar mısınız :)
vernel de yokum..ama arkidişim var
o kadar duvarıma bile yazdım ya alttaki resmi tıklayın resim açıldında orda yorumumu bulup begenin lutfen diye 2-3 kişi anca begendi nasıl bir arkadaş bunlar silsem hepsini daha hayırlı
yarar göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?