Sen duvara yazmışsın ama öyle bir yazmışsın ki ben hiç bişi anlamadım. Napcaz ayol! Nereye tıklayacağız?
Kızlar bi fincan davetiye hakkım açıldı ama birine göndersemmi kararsızım ama Doğru cevap verecekseniz lütfen bakın düzgün cevap verecekseniz yollucam...Özel mesaj atın bugün bidaha giremem yarın atarım davetiyeyi e-postanızı bırakın özel mesaja
Kızlar bi fincan davetiye hakkım açıldı ama birine göndersemmi kararsızım ama Doğru cevap verecekseniz lütfen bakın düzgün cevap verecekseniz yollucam...Özel mesaj atın bugün bidaha giremem yarın atarım davetiyeyi e-postanızı bırakın özel mesaja
hayırlı olsun benim daha açılmadı stokta hediyede kalmadı doğru düzgün she var birde kahve isteyecekmisin bu hediyeleri bekleyecekmisin???
Kızlar MNG ile toyz shopp geldi
​Butik kurabiye çekilişi var kızlar
www.hayalimdekikurabiye.blogspotcom..............
buradan katılabilirsiniz
Linkler çıkmıyor araya nokta ekleyin :)
kızlar fikrimühimden bebek bezi anketi gelmiş ürünü gönderebilmemiz için falan diyoooo
bana da gelmiş doldurdum bakalım anketi bilgilerimi de güncelledim gele gele bir tane bez gelicek bence
kızlar ht hayat sitesine üye olan var mı?
anneye mektup yarışmasına katıldım, oylama başladığında benim mektubuma yorum yazar mısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?