Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nescafe kupam geldi benimki de kırılmış. Zaten duygu yazınca biraz şüphelenmiştim.

o kadar duvarıma bile yazdım ya alttaki resmi tıklayın resim açıldında orda yorumumu bulup begenin lutfen diye 2-3 kişi anca begendi nasıl bir arkadaş bunlar silsem hepsini daha hayırlı
yarar göremedim

isminizi bilmediğimden dolayı beğeni yapamıyorum zaten ortada kampanya yok bari buradan birilerine faydamız dokunsun ama dedim ya isminizi bilemiyorum

nazdnz bende hangi sayfa, kullanıcı adın ne bilmediğim için beğenemedim..
özelden gönder beğeneyim..

slm

bifincan da son hediye anketini tamamlaman gerekiyo diyor ama anket vs göremedim. bilenler yardımcı olabilir mi?

Burdaki migrosta dimes yok tavsiye kanalından yüklenen! Nolcak şimdi.

chemcat dimesinkini bende sordum yok dediler sonra aradım buldum varmış haberleri yokmuş meğer çalışanların dolapta oluyor canım genelde normal rafta değil...baktınmı oraya??benim nescafelerim için yurtiçi aradı şube teslimmiş anlamadım yakındı gittim aldım kupam sağlamdı süpriz hediyelerimiz var demişlerdi meğer 5 tane kahveymiş mesaj gelmiş stoklarla sınırlıymış canım dimeslerin bulunduğu mağazalar çorumda sadece şu şubede varmış..MİGROS ÇORUM MM MİGROS ÇORUM BAHÇELİEVLER MAH. BAHABEY CAD. NO: 55 ÖZMERCAN İNŞAATLARI ALTI MERKEZ / ÇORUM 3642215642 yakınmı sana bilemiyorum..

Son düzenleme:
Kızlar bi fincan daveti gelen oldumu? yok mu daha (

isminizi bilmediğimden dolayı beğeni yapamıyorum zaten ortada kampanya yok bari buradan birilerine faydamız dokunsun ama dedim ya isminizi bilemiyorum

canım misafirlerim var ara ara girebiliyorum yeni gördüm mesajını.. link yollarsan yada adını soyadını yollarsan beğenirim..özelden yazabilirsin..

İletişim
bu forumu doldurup adresinizi filan yazın mesajınızı yazarkene kaç çocuğunuz var,kaç numara bez kullanıyor.yazmayı unutmayın 2 çocuk derseniz 4 adet yolluyorlar Mng ile ücretsiz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…