Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mutlu an paketiniz geldiyse benimki de yoldadır inş..bugün yarın gelir
afiyet olsun

Alışır tatlım merak etme.Biraz zor tabii şimdi senden ayrılıp yabancılarla kalması. Anne olmak çok zor di mi? İnsanın içi burkuluyor. Ama böyle alışacaklar hayata. Eve gelince destekleyici şeyler söyle. Gururlandır, o zaman daha heveslenecektir. Allah kolaylık versin sana da. Çalışıyor musun o yüzden mi kreşe başladı?

doğrudur canım kesin 2 kişi begenmiş bugun biri sensindir herhal artık karışdırıyom delircem ya beni geçmese kimse bari üzülüürüm he heveslendim ilk defa

Yok canım gelmedi. Bende çok merak ediyorum içinde neler var diye.

Ben de seni bekliyorum gelince yaz bakalım eğer güzelse uğraşıp yükleyeceğim yoksa katılmayacağım.Kiloları tam vermişken bir daha almayayım. Hamile kalmadan önceki kiloma 1 kilo kaldı albenilere rağmen. Artık tutacağım iştahımı.

Tatlım nescafe 3 ü bi arada facebook sayfasından mesaj yaz yenisini yolluyolarmış bilgine

kızlar linki tıklayacak 20 gönüllü arıyorum sayfanın açılması yeterli şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…