Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sevil parfumeriden D&G The One parfumu kazanmistim cekilisle bugun geldi kizlaaarrr:)))

Eklentiler

• $2013-04-24 21.45.52.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 23
kızlarrrr ben şu Instagram üye olmak istiyorum beceremedim yaaa bana bi yardımcı olun nasıl üye olucam

instagram sadece cep telefonlarından kullanılıyor. üyelikte aynı şekilde akıllı telefonun varsa uygulamyı indirip üye olabilirsin.

bu arada kızlar oy istemek ve blog kampanya duyurusu yapmak yasak. uyarı alabilirsiniz.

katıldığınız yarışmaları nasıl takip ediyorsunuz???o kadar yarışmaya katılıyorum ki takip etmem zor oluyor kazandıklarımda oluyor ama bana geri dönüş yapmıyolarkazandığım şeyleri genelde arkadaşlar etiketliyor sağolsunlar, yoksa haberim olmuyorhediye veren firmalar bi etiketlemeyi bile biz kazananlara çok görüyorlar

valla ben yazıyorum gün gün takip ediyorum hangi trhteyse

Sağol canım bilgilendirdiğin için zaten çorum ne kadar yer, bir tane migros var. Onda da yok zaten. Dolaba da baktım. Ama sormamıştım bi dahakine sorayım bari.

Sevil parfumeriden D&G The One parfumu kazanmistim cekilisle bugun geldi kizlaaarrr:)))

Çok güzel, güle güle kullan.

kızlarrrr ben şu Instagram üye olmak istiyorum beceremedim yaaa bana bi yardımcı olun nasıl üye olucam
Bacım ben sana hayran oluyorum yavaş yavaş. Hem çalış hem bebek hem face twitter derken instagrama da katılırsan bayılıveririm ben şuraya. Bir de bu arada taşındın. Bravo valla.

Bir yere yaz bence. Sayfaları yer imlerine de ekleyebilirsin. Yarışmalar diye dosya aç sonra yer imlerine ekle böylece hangi sayfalara katıldığını bulabilirsin.

bi ara takip ediyodum not alıyodum sonra bıraktım sürekli nete girme şansım olmuyokibi kaç ay daha idare etmeliyim telefonların borcu azalsın internet aldırcm eşime naspse,o zaman rahat ederim gerçi kızçemde büyüyo yerinde durmuyo artık sürekli sürenerek keşif halinde

Kız halimi görsen bi ruh gibiyim Valla işte oğlumda acayip yoruyo beni .Hele ki benimki gibi manyak bi müdür varsa başında Taşınmayıda aradan çıkardım Arada İzmir'e bilem gittim geldim Çok hızlıyım dimi Twittere üyeyimde noluyo bi tek sinema bileti kazandım şimdiye kadar zaten girmiyorumda. Genelde yarışmalar ben işteyken oluyo Facebook paklar beni. Şu vernelden kazanayım yaa yumoş bitti evde.

Son düzenleme:

Ben evde oturduğum yerde tuz ruhu gibiyim ya!Gerçi sen gençsin benden. Enerji işte. Ben de yok anacım o kadar enerji.Seni gönülden tebrik ediyorum. Ben de taşınacağım inşallah. Ama gözümde büyüyor.Napcam bakalım!

Allah dayanma gücü veriyor canım valla. Taşınırken yatağa yattığmız an uyuyorduk eşimle. Resmen sızıyorduk yani. Bu aralar iyice sinirlerim bozuluyo şu müdüre ya. Bütün millete hakaret edip duruyo . Bizim iş yeri bölge müdürlüğü genel müdürlüğe bağlıyız ve sadece 6 kişiyiz. hiç birimizin huzuru yok. Bu adam için birşey yapmamız lazım.

Senin bebiş sakin o zaman. Bizimki pek uyumadığı için. MMüdürünüzle konuşmayı deneyin bence. Sonuçta hepiniz güzel bir dille anlatırsanız ilk başta karşı çıksa bile kafasında düşünür dediklerinizi. Ya da mektup yazın bir araya gelip . Hepiniz aynı şeyleri dile getirirseniz bence o da bir an durup düşünür. Sonuçta tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…