haftalık yarışmalar( takip etmek için/liste yapalım mı?/bildiklerimizi ekleyelim)
1. ülker ducros
2. vernel türkiye
günaydın arkadaşlar,hepsiburada.com da indirim kodu olan var mı acaba ?
günlük yarışmalar( takip etmek için/liste yapalım mı? ):
1. kalebodur
2. club okey
kızlarrrr ben şu Instagram üye olmak istiyorum beceremedim yaaa bana bi yardımcı olun nasıl üye olucam
Ozel msj gonderemiyorum buraya yazmak durumundayim umarim isine yarar 57YB3NBWDGYN
katıldığınız yarışmaları nasıl takip ediyorsunuz???o kadar yarışmaya katılıyorum ki takip etmem zor oluyor kazandıklarımda oluyor ama bana geri dönüş yapmıyolarkazandığım şeyleri genelde arkadaşlar etiketliyor sağolsunlar, yoksa haberim olmuyor hediye veren firmalar bi etiketlemeyi bile biz kazananlara çok görüyorlar
Sağol canım bilgilendirdiğin için zaten çorum ne kadar yer, bir tane migros var. Onda da yok zaten. Dolaba da baktım. Ama sormamıştım bi dahakine sorayım bari.chemcat dimesinkini bende sordum yok dediler sonra aradım buldum varmış haberleri yokmuş meğer çalışanların dolapta oluyor canım genelde normal rafta değil...baktınmı oraya??benim nescafelerim için yurtiçi aradı şube teslimmiş anlamadım yakındı gittim aldım kupam sağlamdı süpriz hediyelerimiz var demişlerdi meğer 5 tane kahveymişmesaj gelmiş stoklarla sınırlıymış canım dimeslerin bulunduğu mağazalar çorumda sadece şu şubede varmış..MİGROS ÇORUM MM MİGROS ÇORUM BAHÇELİEVLER MAH. BAHABEY CAD. NO: 55 ÖZMERCAN İNŞAATLARI ALTI MERKEZ / ÇORUM 3642215642 yakınmı sana bilemiyorum..
Sevil parfumeriden D&G The One parfumu kazanmistim cekilisle bugun geldi kizlaaarrr:)))
Bacım ben sana hayran oluyorum yavaş yavaş. Hem çalış hem bebek hem face twitter derken instagrama da katılırsan bayılıveririm ben şuraya. Bir de bu arada taşındın. Bravo valla.kızlarrrr ben şu Instagram üye olmak istiyorum beceremedim yaaa bana bi yardımcı olun nasıl üye olucam
katıldığınız yarışmaları nasıl takip ediyorsunuz???o kadar yarışmaya katılıyorum ki takip etmem zor oluyor kazandıklarımda oluyor ama bana geri dönüş yapmıyolarkazandığım şeyleri genelde arkadaşlar etiketliyor sağolsunlar, yoksa haberim olmuyor hediye veren firmalar bi etiketlemeyi bile biz kazananlara çok görüyorlar
Sağol canım bilgilendirdiğin için zaten çorum ne kadar yer, bir tane migros var. Onda da yok zaten. Dolaba da baktım. Ama sormamıştım bi dahakine sorayım bari.
canım ben hiç çoruma gelmedim bilmiyorum..ayrıca moneyclubun internet sayfasından mesaj at ürünü bulamadığın mağazayıda belirt müşteri hizmetleri hızlı çalışıyor hemen geri dönüyorlar yardımcı olurlar sana...ürün stoktan bitmeden al ben aldım çok beğendim dimesi..
Kız halimi görsen bi ruh gibiyimValla işte oğlumda acayip yoruyo beni .Hele ki benimki gibi manyak bi müdür varsa başında Taşınmayıda aradan çıkardım Arada İzmir'e bilem gittim geldim Çok hızlıyım dimi Twittere üyeyimde noluyo bi tek sinema bileti kazandım şimdiye kadar zaten girmiyorumda. Genelde yarışmalar ben işteyken oluyo Facebook paklar beni. Şu vernelden kazanayım yaa yumoş bitti evde.
Sağol canım bilgilendirdiğin için zaten çorum ne kadar yer, bir tane migros var. Onda da yok zaten. Dolaba da baktım. Ama sormamıştım bi dahakine sorayım bari.
canım ben hiç çoruma gelmedim bilmiyorum..ayrıca moneyclubun internet sayfasından mesaj at ürünü bulamadığın mağazayıda belirt müşteri hizmetleri hızlı çalışıyor hemen geri dönüyorlar yardımcı olurlar sana...ürün stoktan bitmeden al ben aldım çok beğendim dimesi..Gel o zaman gezdireyim seni!Bu haftasonu bir daha gideceğim bulamazsam o zaman ararım. Portakal suyunu da hiç sevmem. Bakalım artık bir yudum alırım.
Ben evde oturduğum yerde tuz ruhu gibiyim ya!Gerçi sen gençsin benden. Enerji işte. Ben de yok anacım o kadar enerji.Seni gönülden tebrik ediyorum. Ben de taşınacağım inşallah. Ama gözümde büyüyor.Napcam bakalım!
Allah dayanma gücü veriyor canım valla. Taşınırken yatağa yattığmız an uyuyorduk eşimle. Resmen sızıyorduk yani. Bu aralar iyice sinirlerim bozuluyo şu müdüre ya. Bütün millete hakaret edip duruyo . Bizim iş yeri bölge müdürlüğü genel müdürlüğe bağlıyız ve sadece 6 kişiyiz. hiç birimizin huzuru yok. Bu adam için birşey yapmamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?