Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

BEN BURADA ADIMI SOYADIMI VERDİM SİTE YÖNETİMİDE BENİ CEZALANDIRDI BUNU 1 değil 2 DEĞİL KAÇINCI KEZ YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM !

Bana neden kimse cevap vermiyo ya da yardımcı olmuyo?

Dışlanıyormuş gibi hissediyorum kendimi

verdiğin link açılmıo ki yardımcı olalım...

johnson's baby den kazanmışım sabah aradılar adres aldılar
bide sabah lorealden şampuan ve saç kremi geldi ama foto yüklenmiyo hata veriyor

sayfanın adı ne?
adını yaz cnm

https://www.facebook.com/goldstore.com.tr

facebook'ta goldstore sayfası. 'isim sizden, hediye bizden' fotoğrafının altına Dess Indreams kullanıcı adımla mavi büyü olarak yorumda bulundum. Eğer fikrimi siz de beğendiyseniz beğeni yaparsanız mutluluktan havaya uçarımm!!! :)

Hatta her hafta bi çekiliş oluyormuş, siz de üye olun ya da katılın arkadaşlar. bana da yardım edin lütfeen

facebook'ta goldstore sayfası. 'isim sizden, hediye bizden' fotoğrafının altına Dess Indreams kullanıcı adımla mavi büyü olarak yorumda bulundum. Eğer fikrimi siz de beğendiyseniz beğeni yaparsanız mutluluktan havaya uçarımm!!! :)

Hatta her hafta bi çekiliş oluyormuş, siz de üye olun ya da katılın arkadaşlar. bana da yardım edin lütfeen [/QUOTE]

beğendim canım benimle beraber 48 oy oldu...bol şanslar

beğendim canım benimle beraber 48 oy oldu...bol şanslar[/QUOTE]

arkadaşım, çok teşekkür ederim!

beğendim 49 oldu bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…