Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende begendm başarılar :)

Bana daha doğurmadım diye göndermiyorlar ya

Canım sen isteme şimdi zaten. Doğumuna yaklaşık 5,5 ay var sanırım. Eee 5.-6. ayda başlanıyor ek gıdaya. Mesela milupanın gönderdiği numune mamalar zaten 20 gr lık tek kullanımlık mama. Son kullanma tarihleride yakın oluyor. Hero baby bana gelenler 2015 yazıyo ama isteme bence şimdiden.Bebişin 3-4 aylık olduğunda istersin.

kızlar merhaba :) arada yazıyorum yetişebildiğim kadar da takip etmeye çalışıyorum bugün paylaşılan bukombin sitesinin burçlara göre dekorasyon temalı yarışmasına katıldım daha doğrusu katıldığımı sandım burç temalı koltuğu da paylaşmak gerekiyormuş ben hazırladım paylaştım yarışma detayları sonradan göründü benimki tekli koltuk olarak geçiyor direk ayrıca kova burcu için hazırlanan koltuk hiç zevkime uygun değil mavi diye herşeyi beğeniriz mi sanıyolar acaba herneyse çok uğraştım şartlarını sağlayamadığımı yeni farkettim katılacak olanlar ona dikkat etsin madem

kırmızı sweetli beyaz köpekciği bende beğendim..

https://twitter.com/nergizbutik1 kızlar bu sayfadn hediye kazanmıştım hediyemi göndermediler morlim bozuldu adres yanlşmış gelmiş bulamamış ben doğru düzgün yazmıştım adresimi artık ne kadar doğru ne kadar yalan söylüyor bilmiyorum birde yuzde 10 indirim kodu verelim size diyor şaka gibi resmen üstelik kargo ücretide alıyomuş iyiki gelmemiş hediye falan

kızlar 2 ay önce lorealden bişey kazanmıştım ama kargoda kaybolmuş yerine 233 tl değerinde bunu yollamışlardı

sonra kargo şirketi kaybolan ürünü bulmuş ve bugün getirdi

bu aralar hep kargolar yanlışlıkla çifter geliyo.Nesfiti geçen gün iki kere yollamışlar dün efes tshirtü oğlumun adına 2 kere geldi bugünde bu
bi taşla iki kuş buna deniyo heralde galüba sanursam

saç kremi ve şampuan resimde çok küçük gibi gözüküyor ama oldukça büyük

Son düzenleme:
burada oy istemek yasak!!!!!!!
isteynleri kötü içeriğe basıyorum bilginiz ola

ama neden arkadaşım? burada insanlar birbirlerine davetiye gönderiyorlar, destek istiyorlar ve bildikleri kampanyadan haberdar ediyorlar.
beğenmeyen zaten beğenmiyor, kimseye zorla yardım ettirmiyoruz ki?

yarışmaya katılıp katılmadığımızı nasıl anlıyoruz bende nıveanınkine katıldım bukombinde ama katıldımmı bilmiyorum şimdi katıl butonu yine çıktı kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…