Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarışmaya katılıp katılmadığımızı nasıl anlıyoruz bende nıveanınkine katıldım bukombinde ama katıldımmı bilmiyorum şimdi katıl butonu yine çıktı kafam karıştı

ben sabah katılmıştım sonra bi bakayım dedim başka neler paylaşmışlar o arada gördüm yarışma detaylarına bak ben ordan gördüm burç temalı koltuk ve 2 adet nesne daha eklenmeli ve facebook da paylaşılmalıymış okumasam görmeyecektim ki hazırlanan kombinlerin çoğu uymuyor o zaman kimsenin haberi yok

kızlar bruno da ekmeksik ye derken, aç kalma mı demek istio şişmanlama mı demek istio, ay ne safımm

ama neden arkadaşım? burada insanlar birbirlerine davetiye gönderiyorlar, destek istiyorlar ve bildikleri kampanyadan haberdar ediyorlar.
beğenmeyen zaten beğenmiyor, kimseye zorla yardım ettirmiyoruz ki?

zaten davet istemek,destek istemekte yasak aslına bakarsanız..sadece kurumsal kampanyalar paylaşılıyor..

yönetimin kuralı,buradaki biz kullanıcıların kuralı değil..defalarca gerek yönetim, gerek buradaki bilen arkadaşlar ikaz ediyorlar..dikkate alıp almamak size kalmış.. sayfa kilitlenebilir... evveliyatında olmuştu..bu kez hiçbir kampanya bilgisi alamıyacaksınız

aaaa bilmiyordum.........................

ben tabii buraya yeni geldiğim için.................

muck, teşekkürler haber verdiğin için canım.

ben de kararsız kaldım..şişmanlama olarak düşünüyorum ama ilk seçenek de mantıklı geliyor..ekmek yersen aç kalırsın,onun yerine yemeğini ye,bitir ama ben üzülürüm kısmı da ne bileyim abartı gibi geliyor..yani oğluma küçükken bunu dediğimde ekmekle karnını doyurma anlamında derdim ama hiç yoksa çok üzülürüm gibi demezdim :))) bilemedim..

ben şişmanlarsın şıkkını işaretledim..
ben çocuğuma yeter ki yemeğin bitsin, ekmekle karnını doyurma anlamında söylüorum ama o yoktu..
aç kalmayla ilgili de bi bağlantı kuramadım..öle olsa ekmeğin de yemeğin de bitecek derdim ben şahsen :)
amannn hayırlsı ya, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…