yarışmaya katılıp katılmadığımızı nasıl anlıyoruz bende nıveanınkine katıldım bukombinde ama katıldımmı bilmiyorumşimdi katıl butonu yine çıktı kafam karıştı
kızlar bruno da ekmeksik ye derken, aç kalma mı demek istio şişmanlama mı demek istio, ay ne safımm
ama neden arkadaşım? burada insanlar birbirlerine davetiye gönderiyorlar, destek istiyorlar ve bildikleri kampanyadan haberdar ediyorlar.
beğenmeyen zaten beğenmiyor, kimseye zorla yardım ettirmiyoruz ki?
Eki Görüntüle 695167 Eki Görüntüle 695168 Eki Görüntüle 695167 Eki Görüntüle 695168
bugün kargoyla gelenler...özgecim çikolatalar harika.. ellerine emeğine sağlık
zaten davet istemek,destek istemekte yasak aslına bakarsanız..sadece kurumsal kampanyalar paylaşılıyor..
yönetimin kuralı,buradaki biz kullanıcıların kuralı değil..defalarca gerek yönetim, gerek buradaki bilen arkadaşlar ikaz ediyorlar..dikkate alıp almamak size kalmış.. sayfa kilitlenebilir... evveliyatında olmuştu..bu kez hiçbir kampanya bilgisi alamıyacaksınız
afiyet olsun cnm diger nickim yarısmayı paylasıyorum die kapatıldı yeni nickim bu yeni yarışmalarımız devam edecek sırada ki ödül şeker hamurlu kurabiyeeeee cok ykaında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?