Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Banattan kazandığım 2 li mikrofiber temizlik bezlerim geldi. Bugün temizlik malzemesinden yana şanslıyım:)

Bu sana evrenin bir mesajı olabilir. Güya ben bugün temizlik yapacaktım ama arkadaşım geldi muhabbet ettik. Temizlik yattı uyudu. Ben de üstünü örttüm hemen aman uyanmasın.

Bu sana evrenin bir mesajı olabilir. Güya ben bugün temizlik yapacaktım ama arkadaşım geldi muhabbet ettik. Temizlik yattı uyudu. Ben de üstünü örttüm hemen aman uyanmasın.

Aynennnn bende aynı şeyi dedim bugün. Bu bi mesaj diye Hiç oralı değilim aradığı kişiye şuanda ulaşılamıyor

Aynennnn bende aynı şeyi dedim bugün. Bu bi mesaj diye Hiç oralı değilim aradığı kişiye şuanda ulaşılamıyor

Valla en gıcık olduğum şey temizlik yap yap bitmiyor. bir de şimdi bebek olunca daha arkamı dönünce her şey dağılmış.Kadın getirmeyi de istemiyorum yaptıkları hiç içime sinmiyor.Yalapşap yapıyorlar sanki.

kızlar bu omolar nedir bizde katılalım devam ediyosa eğer :)
bu arada iyi günlerde kullanın hepiniz :)

omo adınlar kulubu nedir nasıldır kısaca bilgi verebilir misiniz puan nasıl toplanır hediye nasıl kazanılır.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…