Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Katılım koşullarında kazananlara en geç bir hafta içinde duyurulur yazıyor.

Kızlar bana omo geldi şimdi. Ama ben kazanmamıştım ki çok şaşırdım. Vallaha evde yumoşla deterjan bitmişti süper oldu.

Kızlar bana omo geldi şimdi. Ama ben kazanmamıştım ki çok şaşırdım. Vallaha evde yumoşla deterjan bitmişti süper oldu.

süperrrr...omonun diğer yarışmasından kazanmışsındır belki. anket doldurmalı bir uygulaması vardı yaa, doldurmuş muydun? ben şubatta kazandım ama göndermediler, şubatta kazanan kimseye gitmemiş omolar 3 tane mi göndermişler? bu arada geçende sütaşla ilgili birşeyler yazmıştım buraya ama görmedin sanırım. iş yerinden açamadım hesabını, başka yerde kayıtlı falan dedi, ben de hemen kapattım, zaten artık kendimde oynayamıyorum, perşembe günü kulaklığım bozuldu:)

Valla canım ona katıldımda o açıklandı mı bilmiyorum. Sanırım omodaki foruma kızlık soyadımı yazmışım sanırım yanlışlıkla kızlık soyadıma iş yerime geldi şimdi. 3 tane göndermişler. 700 ml lik yumoş 2 tane de beyazlar ve renkliler için 700 ml lik omo göndermişler. Sütaş yazını okumadım galiba canım ya. Olsun oynarım demen bile yeterliydi benim için Bu arada bak bakalım o anket açıklanmış mı ya merak ettim ondan mı kazanmışım diye:26:

günaydın kızlar

misafirlerim vardı oyüzden pek foruma giremedim.az önce aras kargoyla ülker mutlu an kutum geldi.çikolatalar hep erimişiçeriğini merak edenler için ülker golden antep fıstıklı küçük paket,ülkerin sütlü fındıklı antepli uzun ince çikolatalarından birer tane ülker napoliten, ülker bitter küçük paket, kare şeklinde sütlü ve antep fıstıklı çikolata ülker golden beyaz çikolata antep fıstıklı toplamda 9 adet çikolata herkese bol şanslar....duygucuğum omo lazım diyordun bak şansına anket sonucundan çıkmış ben baktım ama sonuçları göremedim..herkese bol şanslar..

Canım afiyet olsunda . Çoook şaşırdım ben ya mutlu an kutusunda 80 çeşit ürün yazıyordu kullanım koşullarında. Ben mi yanlış okudum acaba ya. Bir bakarmısın öyle yazıyorsa mail atarım valla ülkere

canım baktım ama sadece böyle bir bilgi var bu kaldı herhalde aklında..ayrıca bulamadım ben omomun anket sonucu kazananları bilen varsa bir link atsa..
Ödül, toplamda 80 adet Ülker Mutlu Bir An Kutusu'dur. Çekiliş sonucu kullanıcılara verilecektir.

Evet canım sanırım bu kalmış aklımda. Koskoca ülker göndere göndere 9 tane çikolata mı göndermiş ya. Çooook sinir oldum

herkese günaydın:))

kızlar, okeyin ultra hisset olarak neyi işaretlediniz?
ben en altta masaj yaptıran,yani sırtına yağ sürdüreni işaretledim hayır dedi..ne bileyim,insan kendini öyle bir ortamda ultra rahat hisseder diye düşündüm.

Ultra rahat değilde ultra yakın hisset gibiydi sanırım tema. Ben bir bayanla bir erkek var ya sarılır gibi genç çift onu işaretlemiştim doğru demişti canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…