Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

duygucum ancak yazabildim, sanırım ben olsam uygulaması kazandığın, uygulama kalkmış ama kazanana dair bir şey yok. neyse güle güle kullan cnm.

Garanti Bankası Merhaba ... Hanım, Aşkımızın Masalı kitap gönderimlerimiz Mayıs’ın ilk haftasında gerçekleşecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Beğen · 12 Nisan, 16:03

Teşekkür ederim kızlar sağolun. Yurtiçi kargoyla geldi omolar. Sanırım sizin dediğiniz uygulamadan çünkü ben omoyu hiç bir zaman yapamadım. Bu ay bile 30 puanla kaçırdım.

elimde türkiye tüm CİNEMAXİMUMLARDA yarın son gün GEÇERLİ 1 adet sinema bileti var.alt limitsiz markafoni trendyol limango ile takas yaparım

Kızlar kimsenin sesi çıkmıyo yahu:) Bende yemekten sonra ağırlaştım. Muhasebe işlerim yapılacak duruyo komple yapasım yok

bende dün tavsiye kanalından yüklenen dimes sıkma portakalımı aldım :)
bugünde nescafelerim ve bardağım geldi :) kutusu çok güzel beğendimm

Dimesi buldum şükür migrosta aldık bakalım. Daha içmedik. Ben zaten hazır meyve suyu sevmem de içmem de ama tadına bakacağım bunu bakalım nasıl? Eşim ben içerim dedi. O içsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…