Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ülker geldi bugün eskidende kazanmıştım daha çok vardı içinde bu sefer cimrilik yapmış ya bende şaşırdım

mailime böyle bir mail geldi

EverydayMe DenedimBiliyorum ayrıcalığı ile Braun Silk-épil 7 SkinSpa ile tanıştınız, tebrik ederiz! ne olcak şimdi :)

Kizlar bugun omo'dan deterjan geldi bana:))ne doldurdum da geldi hic bilmiom haberi olan var mi???

Eklentiler

• $2013-04-29 18.22.55.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 54
sütaşdan kazanmışım kızlar bişi sorcam az önce biri eşle kazan gibi bi yarışma vermişdi neydi o ya oynıcam bulamıyorumn

kızlar annem 2 ablam ve kendi adıma sütaştan kazanmışım:) ama her biri ayrı evlere gidiyor. duygu senin adına da kazanmışım cnm sevindim:) bir arkadaşa daha oynamıştım ama onun adını hatırlayamadım.

omo başladı mı kızlar? yeni makalaeler var..bi deniyeyim dedim 331 puan oldu, o 1 puan nerden geldiyse

tebrikler canım kaç puan yaptın ben tam hatırlamıyorum ama 9000 küsürdü..giremedim..ama keşke başka hediyeler olsaydı bardak zor kargoyla nescafe kupası bile birçok kişinin kırılmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…