Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

palette sayfasında en renkli sorular uygulaması var kazandığınızda anında yazıyormuş benim şansım tutmadı umarım şans sizlerden yana olur

Çekilişlerde bir şey kazandığım yok.Şöyle yazmalı çizmeli yarışmalara katılayım bari. Evren bana emek harcamadan hiç bir şey vermiyor.

banada bişi yok açıklanan larda omo danda anket doldurdum bende ama olmamış sanırım çunku gelmedi keşke geleydi ya lazımdı

Günaydın kızlar Sütaş açıklanmış ama ben onu hiç yapamıyorum hep eksiye düşüyor siz nasıl yaptınız :26: Kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.

Café Crown dertleri topluyor, seçilecek 6 derdi Selçuk Erdem çiziyor! Sen de hemen fındık kabuğunu doldurmayan dertlerinden birini yolla, seçilecek 6 dertten biri seninki olsun. Ayrıca iPad Mini kazanma şansını kaçırma! Hadi durma, hemen tıkla! http://......./FindikKabuguDerdim

Ülker ducrosdan, sütaşdan ve kolay yemeklerden tarif kitabı kazanmışım :)) Omo kazananlarını göremedim katıldımmı onu da bilmiyorum Geldiyse de dün evde değildim

kızlar bu konuda bana çok yardımcı oldunuz,sağolun..bugün ilk denememde tutturdummm:))
konu sıcak ile ilgili idi..
bir adam var,hani gösterilerde yaparlar..ağıza çubukta alev sokulur..işte o adamın olduğu resim..elinde çubuk var,alevli..ya ağzına sokacak yada söndürmeye çalışıyor..doğru cevaplardan 1 tanesi..

Bugün Total açıklanacaktı. :44: Vernelde bugün açıklanabilir emin değilim ama geçen hafta salı günü açıklanmıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…