omo başladı mı kızlar? yeni makalaeler var..bi deniyeyim dedim 331 puan oldu, o 1 puan nerden geldiyse
canım bana da oynarmısın sana zahmet. o kadar oynadım bi türlü yüksel puan alamadım.
https://apps.facebook.com/rengarenk/app/question
tebrikler canım kaç puan yaptın ben tam hatırlamıyorum ama 9000 küsürdü..giremedim..ama keşke başka hediyeler olsaydı bardak zor kargoyla nescafe kupası bile birçok kişinin kırılmış..
Şimdi tweet attım fikrimühime eğer doğru düzgün cevap vermezlerse iptal edicem üyeliğimi madem bir işe yaramıyorlar ne diye üye olayım ki di mi ama?
mailime böyle bir mail geldi
EverydayMe DenedimBiliyorum ayrıcalığı ile Braun Silk-épil 7 SkinSpa ile tanıştınız, tebrik ederiz! ne olcak şimdi :)
Canım sıra ile sanırım kardeşime 1 hafta önce gelmişti bana yeni geldi.
yok canım yeni dönem mayısın birinde başlayacak..
sütaşı hergün mü oynamak gerekli?
puan kaç olmalı enaz?
kızlar annem 2 ablam ve kendi adıma sütaştan kazanmışım:) ama her biri ayrı evlere gidiyor. duygu senin adına da kazanmışım cnm sevindim:) bir arkadaşa daha oynamıştım ama onun adını hatırlayamadım.
ne güzel çok şanslısın bende çok istiyordum ihtiyacımda vardı ama bana mesaj gelmemiş
aynı mail bana da gelmiş.kazandık mı ki şimdi acaba:26:
Fikrimühime kızdıktan sonra mail geldi acaba kızdım diye mi yolladılar anlamadım. Daha önce de böyle olmuştu yine kızmıştım hemen ardından mail gelmişti.
e bize gelmediğine göre kazanmışsınız demek ki.Güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?