Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

allah allah dün akşam yoktu o sayı..hepsi 100 üzerindeydi seçenklerde..

bi karışıklık yapmışlar demekki.çünkü cevap 103te 104te değil sanırım.yorumlarda birisi bişey yazmış.arişte sonsuz sevgi koleksiyonu ve alt kategorilerdeki ürünlerin toplamı olacak demiş.yani anneler günü koleksiyonunun hepsi.gerçekten 351 olabilir.

hayırlısı canım..ben de dün arkadaşımın yazdığı üzere 351 işaretledim..hayırlısı hepimize.

Kızlar dün 19.30 da yurtiçi ile geldi 4-5 gün olmuştu talep edeli bu formu doldurursanız sizede gönderirler 6 tane krem yolladırlar 8 ml lik paketlerde

Ad/Soyad:
Saç tipi:
Doğum Tarihi: G-A-Y
E-mail Adresi:
Adres:
Meslek:
Öğrenim Durumu:
Medeni Durumu:
Telefon:

Hangi firma bu. Ama ilk istenince çok gönderiyorlar sonra herkes isteyince azaltıyorlar. Yvesteki gibi olmasın

canım linki ne ??ya da firma ismi???

duygucuğum omo 490 doğru.birde anketten gelen omolar nasıl kücük boymu acaba puanla alının omo kadınlar kulübündekiyle aynı hediyelermi ben ilk defa nisanda kazandım oda artık mayısın sonunda ancak gelir..chemcat bende omoyu bugün başlıyor ayın başında sanıyordum forumda kızlar yazmış dün burdan gördüm bende hatta bayağı bir konusu geçti kaç puan olcak diye okumadın herhalde formu sağlık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…