duygucuğum omo 490 doğru.birde anketten gelen omolar nasıl kücük boymu acaba puanla alının omo kadınlar kulübündekiyle aynı hediyelermi ben ilk defa nisanda kazandım oda artık mayısın sonunda ancak gelir..chemcat bende omoyu bugün başlıyor ayın başında sanıyordum forumda kızlar yazmış dün burdan gördüm bende hatta bayağı bir konusu geçti kaç puan olcak diye okumadın herhalde formu sağlık olsun..
duygucuğum omo 490 doğru.birde anketten gelen omolar nasıl kücük boymu acaba puanla alının omo kadınlar kulübündekiyle aynı hediyelermi ben ilk defa nisanda kazandım oda artık mayısın sonunda ancak gelir..chemcat bende omoyu bugün başlıyor ayın başında sanıyordum forumda kızlar yazmış dün burdan gördüm bende hatta bayağı bir konusu geçti kaç puan olcak diye okumadın herhalde formu sağlık olsun..
İlk kez cevabı gönderen kişi oldum bir yarışmadanUhudan kazanmışım. İşime yaramaz ama yeğenime veririm artık.
mrb arenaparka yakınmı oturuyorsunuz?
Kızlar dün 19.30 da yurtiçi ile geldi 4-5 gün olmuştu talep edeli bu formu doldurursanız sizede gönderirler 6 tane krem yolladırlar 8 ml lik paketlerde
Ad/Soyad:
Saç tipi:
Doğum Tarihi: G-A-Y
E-mail Adresi:
Adres:
Meslek:
Öğrenim Durumu:
Medeni Durumu:
Telefon:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?