Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugn omo kç puan olck ya 481 yptm

490 olması gerekiyor ..omo etiketli üç makaleye yorum yapman lazım..pratik bilgileri tıkla ,,orda sağlıklı yaşam. tertemiz .birde doğa için diye böyümler var tıkladığında ilk başta birinci sırada omo etiketli makaleler var onlara yorum yaparsan puanın tamamlanır..

eminmisin 430 olması gerekmiyormu?

ya kızlar bu omoda puan nasıl toplanıo 350 de kaldım nasıl olcak

350 de kaldıysanız boşa uğraşmayın dün 430 olmanız gerekiyordu dünü kaçırmışsınız heralde

eminmisin 430 olması gerekmiyormu?

dün 430 du bugün 490

bende de 430 oldu.. omo etiektli bir kaç makale kalmış.. ondan mı sizlerinki fazla acep

dün başlayıp 430 olmanız lazımdı bugünde 490 olacaktınız ayrıca zaten birkaç omo etiketli olur hepsi olmaz

omoyu dün kaçıranlar ,eksik puanlı olanlar, boşuna başlamasın, hergün standart 60 puan toplanıyor..yetişmek mümkün değil..

kızlar omo da dün 430 la tamamlamadıysanız boşa uğraşmayın..dün 430 olmalıydı..bugünde 490 olacak...

kızlar bişey sorucam bu kremini ve avon yarışmalarında çıkan görseli kapak fotosu yapıyoruz ya yarışma bitene kadar öyle mi bekliyceksiniz? ve ikisinin de öyle olması gerekiyor sanırım.. (ikisi aynı anda olamaz ) yoksa şart değilse ben de değiştireyim tam anlayamadım

ben bodrum da yaşıyorum canım

aa tamam canım arenaparkın kampanyasını paylaşınca buralardamısın diye düşündüm..burdan bi arkadaş yakınmışta..hani hepimiz yakınsak birgün buluşurduk

omoyu dün kaçıranlar ,eksik puanlı olanlar, boşuna başlamasın, hergün standart 60 puan toplanıyor..yetişmek mümkün değil..

kızlar omo da dün 430 la tamamlamadıysanız boşa uğraşmayın..dün 430 olmalıydı..bugünde 490 olacak...

ya kızlar dün ben ilkkkez tam tamına anlayarak başladım ama 370 lerdeydi bi türlü sizin gibi tamamlayamamıştım..ama bugün girdim paylaştım yeni konu açtım..beğendim yorumladım derken bugün 490 olmuş..demekkiş eksik tamamlanıyor..

anladıgım kadaryla dün eksik yaptım biraz

Tatlım şart değil o değiştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…