bugn omo kç puan olck ya 481 yptm
nasıl olck kii :26:
bugn omo kç puan olck ya 481 yptm
490 olması gerekiyor ..omo etiketli üç makaleye yorum yapman lazım..pratik bilgileri tıkla ,,orda sağlıklı yaşam. tertemiz .birde doğa için diye böyümler var tıkladığında ilk başta birinci sırada omo etiketli makaleler var onlara yorum yaparsan puanın tamamlanır..
ya kızlar bu omoda puan nasıl toplanıo 350 de kaldım nasıl olcak
eminmisin 430 olması gerekmiyormu?
bende de 430 oldu.. omo etiektli bir kaç makale kalmış.. ondan mı sizlerinki fazla acep
banada gelmiş öyle mail kazanmışmı oluyoruz şimdi
canım erkek Large istiyorum var mı ? çok iyi olur valla karşı ödemeli yaparsın ben alırım.
ben bodrum da yaşıyorum canım
omoyu dün kaçıranlar ,eksik puanlı olanlar, boşuna başlamasın, hergün standart 60 puan toplanıyor..yetişmek mümkün değil..
kızlar omo da dün 430 la tamamlamadıysanız boşa uğraşmayın..dün 430 olmalıydı..bugünde 490 olacak...
490 olması gerekiyor ..omo etiketli üç makaleye yorum yapman lazım..pratik bilgileri tıkla ,,orda sağlıklı yaşam. tertemiz .birde doğa için diye böyümler var tıkladığında ilk başta birinci sırada omo etiketli makaleler var onlara yorum yaparsan puanın tamamlanır..
kızlar bişey sorucam bu kremini ve avon yarışmalarında çıkan görseli kapak fotosu yapıyoruz ya yarışma bitene kadar öyle mi bekliyceksiniz? ve ikisinin de öyle olması gerekiyor sanırım.. (ikisi aynı anda olamaz) yoksa şart değilse ben de değiştireyim tam anlayamadım
cahil cühela hiçbişeyden de geri kalmıyorum :) fena takıldım bu sayfayaTatlım şart değil o değiştirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?