Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

herkese selam.
1 haftadır tatildeydim. umarım çok fazla şey kaçırmamışımdır. ama baya bi sayfa geride kaldım. 40 sayfa oku oku bitmiyo valla.
bu arada şımarık önlüklerden pareo kazanmışım az daha gecikseydim kaçırıyodum.
juss da kazanmışım. sharindende kazandığım ürün gelecekti. umarım gelip gitmemiştir. kağıt falan bırakmamışlar. eline ulaşan varmı burdan?

sütaşta geçen sene ramazan ayında tatlım kampanyası vardıı

bu sene ramazan ayı hediyelerine bakmak için tıkladım sitelerine ama birşey yok malesef

ramazan kampanyaları nerelerde yahu

maggi dekiler çok hızlı ya nasıl bukadar çabuk cvp veriyolar soru yayınlanıyo 3 saniye içinde 100 kişi yorum yapıyo doğru cevabı ne çabuk buluyolar sinir oldum

8x4'e mesaj attım ne zaman elimde olur deodorantım diye. Gelen cevap:

Kazanan ilk 5000 kişiye gönderimler başladı. En yakında kazananların hediyeleri eline ulaşacaktır

Lipton Ice Tea Türkiye

“Aacayipsin” doğru cevabını bize göndererek AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’den 6’lı King Nuggets Menü kazanan üyelerimiz Pelin Tepe, Melek Aydın, Tolga Öner, Berrin Tuğra ve Mehmet Altınışık’ı kutlarız. :) Tercih ettiğiniz hediyeyi ve iletişim adresinizi facebook@liptonicetea.com.tr adresine göndermeyi unutmayın. Kazandıran yeni sorumuz Cuma günü sayfamızda olacak. :) Takipte kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…