Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydın Hanımlar, 80 yıl şerefine 80 hediye gibi birşeydi Phillips anketi sanırım, daha haber çıkmadı.. Herkese bol numuneli günler..

Son düzenleme:
http://www.pudra.com/moda-stil/moda/10-kisiye-bikini-hediye-ediyoruz-7619.htm

Sevgili Pudra.com okuyucuları, sizi mutlu edeceğini düşündüğümüz yeni bir hediye kampanyası daha yapıyoruz. Bu yazın en moda bikinilerinden birine sahip olmak ister misiniz? Cevabınız evet ise, yapmanız gereken çok basit: Sorumuzu bilin, hediyeyi alın!

Kampanyamız 5 gün boyunca devam edecek. Her gün 2 kişi (sorduğumuz soruya doğru cevap veren 25. ve 50. kişi) hediye kazanacak. Hediyelerini aynı gün içerisinde değiştirme kartı ile birlikte kendilerine göndereceğiz.

Cevaplarınızı bilgi@pudra.com adresine bekliyoruz. Mailinize açık posta adresinizi ve telefon numaranızı yazmayı unutmayın!

İşte ilk sorumuz:
Türkiye'de ıslanmayan bikiniyi ilk hangi marka üretti?

Son düzenleme:
canım o yarışmaya katılmıştık sanırım :44:

maggi kazanan arkadaşlar maşallah çok hızlısınız diyorum ve tebrik ediyorum

maggi yarışması çok zor yaaa :84::84::84:

Aslında hız sadece son soru için gerekiyo tatlım.2 soru güllaçla ilgili gelince 3.de ondan gelir diye netten birkaç yazı okudum ve nitekim öyle oldu :92:

arkadaslar maggi sorusu tam saatinde cıkıyo o sebeple saat 5 e 5 saniye kala sayfayı yenileyin sonra bi daha yenileyin ilk cevap görünüyo zaten hemen yazın aynısını ben öyle yaptım diger sorularda tam saatinde cıkıyo ordan bakıp saat ayarınızı yapabilirsinizzzz bol şans herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…