Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çikolatanı paylaşacağın 7 tatlı arkadaşını seçtin mi? Seçtiğin arkadaşların da uygulamaya katılırsa, 8 tane Chocolator üstüne, 1 tane Napoliten Çikolata kazanma şansın var. Acele et, bu şansı kaçırma!

http://goo.gl/VG9KD

KAMPANYA YARIN BİTİYOR ! 3 AĞUSTOS

Son düzenleme:
maggi ye nasıl katılıosunuz kızlar anlayamadım ki ben çok sinirliyim bugün valla algıları kapattım bi açıklayıverin size zahmet...

maggi ye nasıl katılıosunuz kızlar anlayamadım ki ben çok sinirliyim bugün valla algıları kapattım bi açıklayıverin size zahmet...

Canım burda cıkacak soruların yanında Yorum Ekle yazısına tıklayarak cevabını yazıyosun hızlı olman gerek. Ve kazanman için 3 sorudada ilk 30'da girersen doğru cevapla kazanıyosun.

Maggi - Yok mu bi' tabak daha?

Bu soruların hepsi aynı anda gelmiyo. Sırayla geliyo.. Açıklama burada mevcut

Maggi Türkiye | Facebook

maggide sadece son soruda ilk 30 a girmek gerek diger 2 soruyuda 1 saat icerisinde yanıtlamıs omak gerek

Hariboculara güzel tavsiyeleri için teşekkürler! İşte bugünün şanslı Haribocuları: Kadir Biçare, Yasemin Öner, Nihal Yurdakul, Erhan Çiftçi, Eda Arınç, Bensu Özyağcı, Sezin Türk, Emel Kaya, Celile Cahan, Erol Onal, Utku Genç, Murat Surel, Hatice Hak Sağlam, Burcu Balaban, Güler Peker, Filiz Kara, Melis Yılmaz, Bilal Şen, Esra Devrim, Zerrin Tekin, Saime Atasev, Reyhan Çetinkaya, Mehmet Avcı, Koray Us,Türker Gültekin.

of offfffffffffffffffff gene yokummmmmmmmmmmmmmm

dünkü maggi kazananları

1-Tolga Özek
2-Remziye Yılmaz
3-Murat Goren
4-Naz Mutlu
5-Erdem Ibo
6-Aydın Işık
7-Banu Hamamcı Şen
8-Gönül Hasanusta
9-Mehtap Kurban
10-Gülümser Demrtas
11-Ali Canlı
12-Sevinç Yazgı
13-Ozan Aygun
14-Serkan Gündüz
15-Hülya Hamamcı
16-Derya Yasemin
17-Nimet Krsn
18-Ebru Kasap
19-Zuhal Çoban
20-Bahar Kayapınar
21-Özge Mustafa Par
22-Hgk Zafer
23-Aslı Güler
24-Arif Arı
25-Özlem Ayaz Koç
26-Pelin Yanık Plnlp
27-Armağan Dis
28-Evrim Incesu
29-Esra Nazan Avcı Erboz
30-Fatos Duru Aktas

Kızlar Philips'in sitesinde hani kampanya vardı 80.yıl 80 hediye posta gazetesinde açıklanacaktı bakan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…