kızlar dyonun yarışması vardı o oy toplamalımı millet 400 500 olmuş ben jürili diye katılımıştım:26:
aynen ben de yeni uyandım..oylamalı imiş..fake hesaplar ve takasçılar şişirmiş hep..pişman oldum katıldığıma
kızlar dyo oylamalı değil..katılım koşullarını okuyun
''Yarışma bittikten sonra, yarışma özel jürisi tarafından, yarışmaya sunulan tüm cümleler yukarıda belirtilen yarışma başarı kriterlerine göre değerlendirilecek ve başarılı 5 derece belirlenerek sıra ile; 1. kişiye Homend / Kahve Makinesi / 1802 Pottoman, 2. kişiye Homend / Ekmek Kızartma Makinesi / 1501 Breadfast, 3. kişiye Homend / Su Isıtıcı / 1606 Thermowater, 4. kişiye Homend / Doğrayıcı / 2102 Robochop, 5. kişiye Homend / Mikser / 2002 Foodrunner ödülleri sunulacaktır.
Yarışma jürisi, Dyo yetkililerinden (Dyo Paz. Müdürü, İletişim Ekip Lideri, Sosyal Medya Sorumlusu) ve dışarıdan konusunda uzman kişilerden (Dyo Reklam Ajansı olan Drive Reklamcılık ve Halkla İlişkiler A.Ş. Müşteri İlişkileri Direktörü, Marka Direktöründen) oluşmaktadır.''
böyle yazıyor..zaten oylamalı olsaydı,400,500 az kalırdı..1000 leri bulmuştu şimdiye..
kızlar şu omo da şimdiden sisteme girsem gece 12 oldumu giriş puanı eklenirmi? yoksa illa o zamanmı giriş yapmam gerek?
hergün en fazla 60 puan ekleniyor ...makale eklenmedikçe yeni puan almak için gece 12yi geçmesi lazım cnm
yok canım onu biliyorum..yani demek istediğim şuki..sisteme gece 12 den önce girdim ve bekledim gece 12 olunca sisteme giriş puanı olan 30 puan eklenirmi?
eklenmez cnm tam 12 olunca sayfayı yenile birde yorum yazınca pcnin saatiyle omonun yorum saatine bak ona göre yenile ok
anladım canım sağol..şimdi bir yorum attım..omo sayfasıyla pc min saati tam tutuyor :13:
ilk kez katılıyorum pek heyecan yaptım
olan bu işte
23:59 da sayfa yeniledim..benim gerizekalı pc 00:01 de anca yenilendi..tak yorumları yaptım yavaşlıktan 00:04 (son yorumda eror verdi) ..bide üstüne ödüller sayfasının yerini karıştırdım derken anlıycağınız tırt çıktım
bu bilgisayarla omo yu alamayan ben bundan sonraki eletronik eşyaları hiç alamam
sayfayı yenilemek gerekmiyor ki. bak ben sekmelerde yorum kısımlarını açtım bir sekmede de ödüller kısmını açtım yorumlarımı bile yazdım hazırladım ama bi yandan da anasayfada bakıyorum 880 oldu mu diye 23:59 u geçiyodu yorumları attım tabi geç gidiyor diye 20 sn kadar bekleyip ödüle tıkladım aldınız dedi. öyle yenileme falan yapmayın orumlarınız da sekmelerde hazırda bulunsun bi gönder tuşuna basmanız kalsın siz zaten yorumu gönderince yenileniyo sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?