canım fotoraf yükleyenler göndereceklerdi on dan mı yoksa stik bulmaca yarışmasından mı. sinir oluyorum uhuya foto yükletiyorlar hediyeli diye bir ayı geçti daha gelen yok geleceği de yok bence
kızlar everyday me den aradılar numune için adres teyit ettiler fairy için miydi bu acaba soramadım da o an lila kutu ile ilgileniyodum:)
Benide aradılar canım fairy deneme ürünü içinmiş. 1 tane deneme ürünü gönderiyorlarmış. Kargo parasına yazık ya. Bu ara firmalara gıcık olmaya başladım:)
1 tane derken 1 paket mi yoksa sadece 1 tane fairy kapsülmü?? :26: Görselde 1 paket fairy ürünü vardı eğer 1 taneyse kargo yollamasınlar kabul etmicem.
Kızlar sizde de ek nakliye ücreti çıkıyormu çiçeksepetinde çiçeğin değeri 50tl ek ücret 30tl
cafe crown da 80 kişilik listedeyim
ama adres bilgilerini istiyormuş yoksa yedeklere geçecekmiş nasıl yollayacağımızı yazmamışlar açıklamada yapmıyorlar
kız ben lattede beklemiyordumBacım amma ballısın sen:) Afiyet olsun:)
yokumm
Banada geldi kızlar mail. yolladım bilgilerimi cevap olarak kodda geldi amaaa.... Çiçeksepetinden siparişi verdikten sonra ayrıca 30tl ek nakliye ücreti çıkardılar neye yaradı şimdi????
kız ben lattede beklemiyordum
burda arkadaşlar yazmışlar yok 170 çekiliş hakkım var yok 300 falan diye benim 10 bilemedin en fazla 15 ti.
alışveriş yaparkende alalım dedim eşime boşver kargodan gelecek ya dedi almadı içine doğmuş herifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?