Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar everyday me den aradılar numune için adres teyit ettiler fairy için miydi bu acaba soramadım da o an lila kutu ile ilgileniyodum:)

Benide aradılar canım fairy deneme ürünü içinmiş. 1 tane deneme ürünü gönderiyorlarmış. Kargo parasına yazık ya. Bu ara firmalara gıcık olmaya başladım:)

Benide aradılar canım fairy deneme ürünü içinmiş. 1 tane deneme ürünü gönderiyorlarmış. Kargo parasına yazık ya. Bu ara firmalara gıcık olmaya başladım:)

1 tane derken 1 paket mi yoksa sadece 1 tane fairy kapsülmü?? :26: Görselde 1 paket fairy ürünü vardı eğer 1 taneyse kargo yollamasınlar kabul etmicem.

Kızlar sizde de ek nakliye ücreti çıkıyormu çiçeksepetinde çiçeğin değeri 50tl ek ücret 30tl

300 çekiliş hakkı ve sonuç sıfır :)
kısmet değilmiş, napalım..

Bilmiyorum canım bir tane dedi. Sanırım paket değil. Sanmıyorum bir paket göndereceklerini.

cafe crown da 80 kişilik listedeyim
ama adres bilgilerini istiyormuş yoksa yedeklere geçecekmiş nasıl yollayacağımızı yazmamışlar açıklamada yapmıyorlar

Bacım amma ballısın sen:) Afiyet olsun:)
kız ben lattede beklemiyordum
burda arkadaşlar yazmışlar yok 170 çekiliş hakkım var yok 300 falan diye benim 10 bilemedin en fazla 15 ti.
alışveriş yaparkende alalım dedim eşime boşver kargodan gelecek ya dedi almadı içine doğmuş herifim

Banada geldi kızlar mail. yolladım bilgilerimi cevap olarak kodda geldi amaaa.... Çiçeksepetinden siparişi verdikten sonra ayrıca 30tl ek nakliye ücreti çıkardılar neye yaradı şimdi????

canım bendende 15 tl çıktı nakliye.sanırım mesafeye göre anlamadım gitti..bekliyorum şuan

Şanslısın valla şekerim. Ben şu oyun işini hiç beceremiyorum ya. Bir tek calveyi oynayabildim şimdiye kadar.

Sabah biyerden aradilar adres teyidi icin. Kizim ciglik atiyordu he dedim gectim..Demekki fairymis. Kargo ucretimi var kizlar anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…